Σ. Κεδίκογλου: "Ανθρώπινο σφάλμα η καταψήφιση της άρσης ασυλίας του Γ. Γερμενή"

Σ. Κεδίκογλου: "Ανθρώπινο σφάλμα η καταψήφιση της άρσης ασυλίας του Γ. Γερμενή"

Τι δήλωσε ο υφυπουργός Παιδείας Συμεών Κεδίκογλου μετά την αποκάλυψη ότι καταψήφισε προ δύο μηνών την άρση ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Γ. Γερμενή

Αίσθηση έχει προκαλέσει η αποκάλυψη ότι ο Συμεών Κεδίκογλου είναι ένας εκ των δύο βουλευτών, οι οποίοι τον προηγούμενο Ιούλιο είχαν ψηφίσει κατά της άρσης ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, μετά από μήνυση που είχε καταθέσει εναντίον του ο δήμαρχος Αθηναίων Γιώργος Καμίνης.

Αυτό έγινε γνωστό μετά τη διαρροή στα ΜΜΕ των επίσημων πρακτικών της Βουλής, μεταξύ των οποίων είναι και το ψηφοδέλτιο του υφυπουργού Παιδείας. Σε αυτό φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει καταψηφίσει την άρση ασυλίας του Γ. Γερμενή, κίνηση, την οποία με δηλώσεις του χαρακτήρισε "ανθρώπινο σφάλμα εκ παραδρομής".

"Με έκπληξη διαπίστωσα από επίσημα πρακτικά της Βουλής που διέρρευσαν στον Τύπο, ότι εμφανίζομαι να έχω καταψηφίσει την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή σε ψηφοφορία προ μηνών. Είναι φανερό ότι πρόκειται για ανθρώπινο σφάλμα εκ παραδρομής κατά τη σημείωση του ψηφοδελτίου" ήταν το σχόλιο του Συμεών Κεδίκογλου.

Και πρόσθεσε: "Εκτιμώ ότι η πολιτική μου διαδρομή και η κοινοβουλευτική μου παρουσία δεν αφήνουν το παραμικρό περιθώριο παρανόησης σχετικά με την αποστροφή μου σε κάθε πρακτική και πολιτική επιλογή του νεοναζιστικού μορφώματος της Χρυσής Αυγής".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αίρεται η ασυλία των Γερμενή και Μπούκουρα της Χ.Α. αλλά και του Καρανάσιου της ΝΔ

SHARE:

24Media Network