Σ. Κεδίκογλου: Θα ξηλώσουμε το νεοναζιστικό μόρφωμα

Σ. Κεδίκογλου: Θα ξηλώσουμε το νεοναζιστικό μόρφωμα

Τι δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος για τη Χρυσή Αυγή και την κομματική δράση εναντίον της

"Θα ξηλώσουμε αυτό το νεοναζιστικό νεοφασιστικό μόρφωμα", διεμήνυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου αναφερόμενος στη Χρυσή Αυγή και επανέλαβε την έκκλησή του προς όλες τις δημοκρατικές πολιτικές δυνάμεις να υψώσουν "ένα φραγμό στην ένταση και τη βία".

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Star ο κ. Κεδίκογλου αναφέρθηκε στις προσπάθειες που κάνει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της Χρυσής Αυγής, σημειώνοντας: "Δεν μπορείς να θέσεις εκτός νόμου ένα κοινοβουλευτικό κόμμα. Μπορείς όμως να θέσεις αυτήν την οργάνωση ενώπιον του νόμου".

Αυτό, όπως είπε, "μπορεί να φέρει το αποτέλεσμα που θέλουν οι πολίτες".

Ερωτηθείς σχετικά με τις πρόσφατες δηλώσεις του κ. Λαζαρίδη, επισήμανε ότι αυτό που είπε ο βουλευτής της Ν.Δ. είναι πως "θέλει τον ΣΥΡΙΖΑ στο συνταγματικό τόξο" και έθεσε ορισμένα ερωτήματα τα οποία απαιτούν απαντήσεις σχετικά με τις δηλώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ περί "γουναράδικων" και "τα συνθήματα του τύπου ''ή εμείς ή αυτοί'' που είναι διχαστικά".

Άσκησε μάλιστα κριτική στη στάση του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος, όπως επισήμανε, στο χθεσινό "ενωτικό μήνυμα του πρωθυπουργού απάντησε με διχαστικό λόγο".

SHARE:

24Media Network