Σακοράφα: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εφάρμοσε μέτρα που δεν τόλμησε να εφαρμόσει η δεξιά

Σακοράφα: Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εφάρμοσε μέτρα που δεν τόλμησε να εφαρμόσει η δεξιά
Η Σοφία Σακοράφα Eurokinissi

Σφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ανεξάρτητη ευρωβουλευτής Σοφία Σακοράφα συνομιλώντας με ακροατές του News 24/7 στους 88,6.

Η νυν υποψήφια με το ΜέΡΑ25, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή “Είσαι στον αέρα” με τον Νίκο Γιαννόπουλο, χαρακτήρισε το τρίτο μνημόνιο ως το πιο σκληρό από τα τρία, συνολικά, μνημόνια που υπεγράφησαν από το 2010 μέχρι το 2015 και τόνισε χαρακτηριστικά ότι “η κυβέρνηση Σαμαρά δεν τόλμησε να εφαρμόσει αυτά που τελικά εφάρμοσε η κυβέρνηση της Αριστεράς”.

Χαρακτήρισε αποικιοκρατική τη σύμβαση του τρίτου μνημονίου και συμπλήρωσε ότι τον Ιούλιο του 2015 ο πρωθυπουργός έπρεπε να χαράξει έναν άλλο δρόμο με όπλο το τεράστιο, όπως τόνισε, 62% του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα.

Διατύπωσε επίσης τη διαφωνία της με τη Συμφωνία των Πρεσπών λέγοντας ότι με την εν λόγω Συμφωνία παραδίδεται γλώσσα και εθνότητα στους γείτονες, κάτι που μπορεί να ενισχύσει τους αλυτρωτισμούς, ενώ τόνισε ότι η διαπραγμάτευση έγινε ερήμην των πολιτικών αρχηγών και του ελληνικού λαού.

Επίσης, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση ασκεί μία καθαρά επιδοματική πολιτική που βγάζει από τη μία τσέπη και τα δίνει στην άλλη ενώ “οι Ελληνες χρειάζονται δουλειές”.

Τέλος, εξέφρασε την πεποίθηση ότι η Ελλάδα πρέπει να μείνει στο ευρώ εκτός αν δεν υπάρχει πια άλλη επιλογή από τη φυγή από αυτό.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα