Σαμαράς: "Η Ελλάδα έχει ανάγκη από εκλογές περισσότερο από ποτέ"

Στα νέα γραφεία του κόμματος στην Λ.Συγγρού,ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε σήμερα το νέο σήμα,Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011 (EUROKINISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ)
Στα νέα γραφεία του κόμματος στην Λ.Συγγρού,ο πρόεδρος της Ν.Δ Αντώνης Σαμαράς παρουσίασε σήμερα το νέο σήμα,Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2011 (EUROKINISSI-ΒΑΙΟΣ ΧΑΣΙΑΛΗΣ) EUROKINISSI

Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε ο πρόεδρος της ΝΔ Α. Σαμαράς απευθυνόμενος προς τον ελληνικό λαό (Vid)

"Ποτέ δεν είχε περισσότερο ανάγκη η Ελλάδα από εκλογές, απ'ότι έχει ανάγκη σήμερα", τόνισε σε μήνυμά του ο Α. Σαμαράς, τονίζοντας πως "διαβλέψαμε έγκαιρα ότι ήταν λάθος η συνταγή".

"Παλέψαμε για να αποτρέψουμε πρόσθετη ύφεση, ματαιώσαμε την οριζόντια περικοπή των επικουρικών συντάξεων, αποτρέψαμε την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, απορρίψαμε τη νέα αύξηση των αντικειμενικών αξιών", τόνισε μεταξύ άλλων.

"Παραμένουμε σταθεροί σε αυτό που χρειάζεται η Ελλάδα σήμερα, μέτρα ανάκαμψης", συμπλήρωσε και τόνισε πως "κάποιοι παίζουν μικροπολιτικά παιχνίδια ακόμα και τώρα".

"Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να διαλέξουμε αν τάχα θα περισώσουμε τις κύριες ή τις επικουρικές. Η Τρόικα επέμενε να γίνουν περικοπές και σε κύρια και σε επικουρικά ταμεία"..."Υπήρξε ολονύχτια διαπραγμάτευση για το θέμα αυτό. Ολοκληρώθηκε πριν λίγες ώρες. Μετά από μεγάλη επιμονή δέχθηκαν οι συνολικές περικοπές να είναι οι μισές απ' αυτές που ζητούσαν, ώστε να παραμείνουν άθικτες οι αποδοχές των χαμηλοσυνταξιούχων".

"Αυτή τη στιγμή η Νέα Δημοκρατία δίνει ταυτόχρονα τη μάχη σε πολλαπλά μέτωπα...θα τα πετύχουμε όλα αυτά όχι ως μόνιμοι επαίτες", υπογράμμισε.

"Το 2009 ήταν μεγάλο, αλλά ήταν βιώσιμο ακόμα. Τώρα, όλοι επιδιώκουν, να φτάσει το χρέος, μετά από οκτώ χρόνια εκεί που ήταν το 2009, όταν ξεκίνησε αυτό το μαρτύριο!", ανέφερε, τονίζοντας πως αυτό και μόνο δείχνει το μέγεθος της ζημιάς που έγινε τη μοιραία αυτή διετία.

Σημείωσε δε πως Ελλάδα θα τα καταφέρει. "Να έχετε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του Έλληνα", είπε χαρακτηριστικά.

"Είμαι εδώ μόνο από υποχρέωση να βοηθήσω την Πατρίδα. Και αυτό κάνω. Στις πιο δύσκολες συνθήκες. Δύο χρόνια δεν άκουσε κανείς τη φωνή μας για αλλαγή πολιτικής. Και σήμερα το τραύμα έγινε πολύ βαθύ, για να πω ότι δεν θα πονέσει.

Εμείς δεν μιλάμε για τον κίνδυνο χρεοκοπίας, για τα σενάρια της δραχμής, για τη φτώχεια που μας άγγιξε την πόρτα και για τα χειρότερα δεινά που μας απειλούν", σημείωσε.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Σαμαράς: "Η Ελλάδα χρειάζεται εκλογές περισσότερο από ποτέ"

SHARE:

24Media Network