Σε Ελλάδα, Σερβία, πΓΔΜ, Σερβία και Κόσοβο ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ

Mr. A. Wess Mitchell is seen before a hearing of the Senate Foreign Relations Committee on his nomination to become an Assistant Secretary of State for European and Eurasian Affairs, on Capitol Hill, Tuesday, Sept. 19, 2017 in Washington. (AP Photo/Alex Brandon)
Mr. A. Wess Mitchell is seen before a hearing of the Senate Foreign Relations Committee on his nomination to become an Assistant Secretary of State for European and Eurasian Affairs, on Capitol Hill, Tuesday, Sept. 19, 2017 in Washington. (AP Photo/Alex Brandon) AP

Οι επισκέψεις θα γίνουν στο διάστημα 12-17 Μαρτίου, όπως ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ

Ο υφυπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, αρμόδιος για τις Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις, Γουές Μίτσελ θα επισκεφθεί την Πρίστινα, τα Σκόπια, το Βελιγράδι, την Αθήνα και τη Λευκωσία το διάστημα 12-17 Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοίνωση του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.

Σύμφωνα με το αμερικανικό ΥΠΕΞ, ο Μίτσελ θα επισκεφθεί την Αθήνα την 15η Μαρτίου, ενώ την 16η Μαρτίου θα μεταβεί στη Λευκωσία.

Νωρίτερα την εβδομάδα, την 12η Μαρτίου, ο Αμερικανός υπουργός θα επισκεφθεί την Πρίστινα και θα συναντηθεί μεταξύ άλλων με τον πρόεδρο Χάσιμ Θάτσι και τον πρωθυπουργό Ράμους Χαραντινάι.

Την 13η Μαρτίου ο Αμερικανός υπουργός θα επισκεφθεί τα Σκόπια και θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό της πΓΔΜ Ζόραν Ζάεφ και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκολα Ντιμιτρόφ.

Στο Βελιγράδι θα μεταβεί την 14η Μαρτίου όπου μεταξύ άλλων θα έχει συνομιλίες με τον Σέρβο πρόεδρο Αλεξάνταρ Βούτσιτς και την πρωθυπουργό Άνα Μπρνάμπιτς.

(Φωτό: (AP Photo/Alex Brandon)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΗΠΑ
SHARE:

24Media Network