ΣΥΡΙΖΑ για Κράτος Δικαίου: Ο κυβερνητικός κατήφορος δεν έχει τέλος

Διαβάζεται σε 1'
ΣΥΡΙΖΑ
ΣΥΡΙΖΑ INTIME

Ο ΣΥΡΙΖΑ απάντησε σε όσα είπε ο Ακης Σκέρτσος για τους Ελληνες ευρωβουλευτές και το ψήφισμα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου.

Δεν άφησε αναπάντητες τις αναφορές του Ακη Σκέρτσου σε Ελληνες ευρωβουλευτές ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος εξέδωσε σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ δεν μπορούν να κρύψουν ούτε τον εκνευρισμό ούτε τον πανικό τους.

Επιτίθενται στους Έλληνες ευρωβουλευτές που υπερψήφισαν το ψήφισμα με το οποίο το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο καταδικάζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη για τις κατάφωρες παραβιάσεις του Κράτους Δικαίου και της Ελευθερίας του Τύπου στην Ελλάδα.

Με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, καταφέρεται κατά των Ελλήνων ευρωβουλευτών με εκφράσεις που ​θυμίζουν σκοτεινές και θεσμικά επικίνδυνες εποχές.

Ο κ. Σκέρτσος παραλείπει να αναφέρει ότι το ψήφισμα ενέκριναν συνολικά 330 ευρωβουλευτές από πέντε Κοινοβουλευτικές Ομάδες, μεταξύ των οποίων και επτά του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στο οποίο ανήκει η Νέα Δημοκρατία.

Επιτίθεται δε στους ευρωβουλευτές που προασπίζονται το Κράτος Δικαίου και την Ελευθερία του Τύπου στη χώρα μας, αντί να απαντά αν η κυβέρνηση θα συμμορφωθεί με τις αυστηρές συστάσεις του ψηφίσματος.

Η κυβέρνηση της ΝΔ αντί να διδάσκεται από τα λάθη της, δυστυχώς γίνεται ακόμη πιο αλαζονική, τοξική και επικίνδυνη.

Ο κατήφορός της δεν έχει τέλος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα