ΣΥΡΙΖΑ για ομιλία Μητσοτάκη: Κήρυξε την αρχή του τέλους του

Διαβάζεται σε 1'
ΣΥΡΙΖΑ για ομιλία Μητσοτάκη: Κήρυξε την αρχή του τέλους του

Τα δικά του πολιτικά συμπεράσματα για την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε επίθεση -μέσω ανακοίνωσης- στον Κυριάκο Μητσοτάκη με αφορμή την ομιλία του τελευταίου στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, την Παρασκευή.

Αναλυτικά από την Κουμουνδούρου τόνισαν τα εξής: “Τα συγχαρητήριά μας στην Νέα Δημοκρατία για τα πεντηκοστά της γενέθλια, αλλά και στον Κυριάκο Μητσοτάκη για το ρεσιτάλ ειλικρίνειας. Από το βήμα του συνεδρίου του κόμματός του, ο πρωθυπουργός παραδέχτηκε ότι αυτός και η κυβέρνησή του είναι πολιτικά ασταθείς. Γι’ αυτό και παρακαλούσε συνεχώς για σταθερότητα, μη μπορώντας να κρύψει την προεκλογική του ανασφάλεια.

Ο αρχηγός της ΝΔ περιέγραψε μια ειδυλλιακή χώρα, στην οποία προφανώς ζει μόνο ο ίδιος και οι «φίλοι» του. Τη διάλυση της δημόσιας Υγείας και Παιδείας τις βάφτισε ως «μεταρρυθμίσεις», ενώ δεν τόλμησε να ψελλίσει ούτε μισή λέξη σχετικά με τις ευθύνες του για το έγκλημα των Τεμπών, ακολουθώντας την τακτική του μπαζώματος, την οποία γνωρίζει άριστα, άλλωστε.

Η διολίσθησή του έφτασε στο σημείο να χαρακτηρίσει «εισαγόμενο» έναν απόδημο Έλληνα, τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Αλαζονικός, ψευδόμενος και αμήχανος απέναντι σε ένα καταφανώς παγωμένο ακροατήριο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης κήρυξε απόψε την αρχή του τέλους του”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα