ΣΥΡΙΖΑ: “Η δήλωση Δένδια λέει πολλά – Ο Μητσοτάκης δεν έχει πείσει ούτε τους υπουργούς του”

Διαβάζεται σε 1'
ΣΥΡΙΖΑ: “Η δήλωση Δένδια λέει πολλά – Ο Μητσοτάκης δεν έχει πείσει ούτε τους υπουργούς του”
INTIME

Ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει σε ανακοίνωσή του τη δήλωση Δένδια περί “επανίδρυσης του κράτους”, εξαπολύοντας βολές κατά του πρωθυπουργού.

Τη δήλωση Δένδια για “επανίδρυση του κράτους” σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, που στρέφει τα βέλη του προς τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά:

“Είκοσι χρόνια μετά την ανάληψη της εξουσίας από τη ΝΔ του Κώστα Καραμανλή ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας επαναφέρει ως διακύβευμα την επανίδρυση του κράτους. Το σύνθημα, δηλαδή, με το οποίο ξεκίνησε η ΝΔ την κυβερνητική της θητεία το 2004. Το γεγονός ότι ένα κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ διαπιστώνει σήμερα, ενώπιον του συνεδρίου της, ότι το κράτος χρειάζεται επανίδρυση, μετά από πέντε χρόνια πρωθυπουργία Μητσοτάκη, λέει πολλά. Ο πρωθυπουργός των Τεμπών, των υποκλοπών, των διαρροών προσωπικών δεδομένων και της ανασφάλειας δεν έχει πείσει ούτε τους υπουργούς του. Δυστυχώς όμως για τον τόπο, αυτή η κυβέρνηση δεν είναι ικανή για καμία επανίδρυση. Μόνο για περαιτέρω απορρύθμιση, την οποία επιτελεί με γοργούς ρυθμούς”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα