Σκάνδαλο Πάτση: Ο ρόλος του γιου του, Πάρι, στη ΝΔ και η σελίδα που “κατέβηκε”

Σκάνδαλο Πάτση: Ο ρόλος του γιου του, Πάρι, στη ΝΔ και η σελίδα που “κατέβηκε”
https://www.jpa-lawfirm.com/paris-patsis-bio/

Ο Πάρις Πάτσης, γιος του Ανδρέα, είχε στη Νέα Δημοκρατία το ρόλο του συντονιστή της θεματικής ενότητας "Μη Εξυπηρετούμενων Επιχειρηματικών Δανείων". Η εν λόγω σελίδα από το site του κυβερνώντος κόμματος έχει κατέβει.

Ερωτηματικά για το ρόλο που είχε στη Νέα Δημοκρατία ο γιος του Ανδρέα Πάτση, Πάρις προκύπτουν μετά τη διαγραφή του Γρεβενιώτη βουλευτή και τις καταγγελίες πως ήταν ο μοναδικός ιδιοκτήτης ξένων εταιρειών ειδικού σκοπού, οι οποίες αγόρασαν κόκκινα δάνεια 63 εκ. για μόλις 4,3 εκ. ευρώ.

Μέχρι και μεσημέρι της Τρίτης, στο site της Νέας Δημοκρατίας μπορούσε να δει κανείς ότι ο νομικός Πάρις Πάτσης ήταν συντονιστής θεματικής ενότητας “Μη Εξυπηρετούμενων Επιχειρηματικών Δανείων”. Λίγα λεπτά μετά τη διαγραφή του βουλευτή η εν λόγω σελίδα κατέβηκε από την ιστοσελίδα της Νέας Δημοκρατίας.


Την ίδια ιδιότητα (συντονιστής θεματικής ενότητας “Μη Εξυπηρετούμενων Επιχειρηματικών Δανείων”) ο Πάρις Πάτσης έχει και στο προφίλ του στο Linkedin.

Ιδού το προφίλ του:

Από τη Νέα Δημοκρατία τονιζόταν πάντως το εξής: Ήταν μέλος της Γραμματείας Παραγωγικών Τομέων στην προηγούμενη διοίκηση. Δεν υπάρχει πλέον καν αυτή η θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Το χαρτοφυλάκιο των κόκκινων δανείων κάθε άλλο παρά άγνωστο είναι στον Πάρι Πάτση.

Στην εταιρεία του πατέρα Ανδρέα, ο ίδιος κρατά το ρόλο του επικεφαλής στη συμβουλευτική ομάδα ακούει στο όνομα Nexus.

“Η συνεργασία με την NEXUS παρέχει εξειδικευμένες λύσεις, καινοτόμες ιδέες για τη βελτίωση των δεικτών ανταγωνιστικότητας και επιτυχίας στους επιχειρηματικούς στόχους. Εμπνευστής και επικεφαλής της Nexus είναι ο Πάρις Πάτσης.

Απόφοιτος του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικ. Πανεπιστημίου Αθηνών και κάτοχος Master’s Degree στα Χρηματοοικονομικά, Ναυτιλιακά και Εμπόριο από το Cass Business School, City University of London.

Επιπλέον, είναι διδάκτωρ στο Πάντειο Πανεπιστήμιο με θέμα διατριβής τη διαχείριση κόκκινων δανείων, ενώ παράλληλα παρακολουθεί το executive MBA στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών” μαθαίνουμε από την επίσκεψη στο επίσημο site της εταιρίας.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα