"Δεν είμαι διαπλεκόμενος"

ΗΜΕΡΙΔΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΑΙ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΚΙΝΗ,ΜΑΤΟΣ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ Zita Gurmai, ΠΡΟΕΔΡΟ  ΤΟΥ  P.E.S. Women(ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΟΣΙΛΑΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ)-.

--ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI
ΗΜΕΡΙΔΑ-ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΟΜΕΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΑΙ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΚΙΝΗ,ΜΑΤΟΣ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΙΧΑΛΗ ΚΑΡΧΙΜΑΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ Zita Gurmai, ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ P.E.S. Women(ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΣΟΣΙΛΑΙΣΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ)-. --ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ/EUROKINISSI EUROKINISSI

Στην αντεπίθεση περνά ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης σχετικά με τη μετάταξή του στο υπουργείο Υποδομών. Σημειώνει ότι δεν τα έχει "παντελονιάσει" γι' αυτό δεν παραιτείται. Επίθεση στην Τζότζολα

Απαντήσεις στους επικριτές του δίνει ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Καρχιμάκης, σχετικά με το θέμα που προέκυψε με τη μετάταξή του στο υπουργείο Υποδομών με τη λήξη της βουλευτικής του θητείας.

"Δεν είμαι διαπλεκόμενος και γι' αυτό δεν σκοπεύω να παραιτηθώ. Αν τα είχα παντελονιάσει και τα είχα οικονομήσει, θα είχα παραιτηθεί και τότε αυτό  θα ήταν ύποπτο" δηλώνει μιλώντας στο "Βήμα της Κυριακής".

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ δέχθηκε σκληρή κριτική, επειδή ως πρώην υπάλληλος της Ολυμπιακής αποδέχθηκε την μετάταξή του στο υπουργείο.

Ο κ. Καρχιμάκης σημειώνει ότι με την εκλογή του ανέστειλε την υπαλληλική του ιδιότητα και δεν συντρέχει λόγος παραίτησης.

"Ότι εργαζόμουν στην Ολυμπιακή, δεν το έκρυψα ποτέ. Εργαζόμουν ως διοικητικός λογιστής και έπαιρνα 1800 ευρώ μισθό" δηλώνει χαρακτηριστικά.

Ο Μιχάλης Καρχιμάκης σημειώνει ότι δεν θα πάρει σύνταξη από την Ολυμπιακή, καθώς δεν έχει συμπληρώσει τα συντάξιμα χρόνια.

"Εγώ τα χέρια μου δεν τα έχω μολέψει (όπως λένε οι Κρητικοί) ποτέ και έχω καθαρό πρόσωπο και δεν είμαι εξάρτημα κανενός" δηλώνει και αποδίδει τις επιθέσεις σε προσπάθεια φίμωσής του.

Ταυτόχρονα ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, κατήγγειλε και την αναπληρώτρια εκπρόσωπο της ΝΔ Βασιλική Τζοτζόλα, η οποία αρνήθηκε τη μετάταξη λέγοντας "δεν είμαστε όλοι ίδιοι".

"Η Τζότζολα παραιτήθηκε επειδή δεν είναι βουλευτής. Πληρωνόταν και επιβάρυνε το κράτος. Εγώ όμως όχι. Εδώ μπαίνει όμως ένα ζήτημα. Τώρα που παραιτήθηκε από τη θέση της, πώς θα ζήσει; Με ποια δουλειά; Να μας το πει".

"Υπέγραψαν την αίτηση τον Οκτώβριο του 2009, επειδή τότε ήμουν μια απλή δικηγόρος. Τώρα όμως που κατέχω πολιτική θέση αρνούμαι τον διορισμό" επαναλαμβάνει η κα Τζότζολα μέσω του Βήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κάλυψε Καρχιμάκη ο Ρέππας

Τζότζολα: Αρνούμαι τη μετάταξη

Φροντίζουν για το μέλλον τους

SHARE:

24Media Network