Σκληρή κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη

Στιγμιότυπο από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας,με ομιλία του πρωθυπουργού και Προέδρου Αντώνη Σαμαρά,Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ)
Στιγμιότυπο από την κεντρική προεκλογική συγκέντρωση της Νέας Δημοκρατίας,με ομιλία του πρωθυπουργού και Προέδρου Αντώνη Σαμαρά,Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015 (EUROKINISSI/ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΤΩΜΕΡΗΣ) EUROKINISSI

Ενώπιον του Αντώνη Σαμαρά κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας της Ν.Δ ο επικεφαλής της νεολαίας εξαπέλυσε ευθείες βολές κατά του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του κόμματος και μίλησε χωρίς περιστροφές για τα αίτια της ήττας. Διαβάστε το ρεπορτάζ του News 247

Την ώρα που η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας περιορίζεται στην προσπάθεια να υποβαθμίσει την έκταση τη ήττας και τα πρωτοκλασάτα στελέχη σιωπούν δημοσίως, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Σάκης Ιωαννίδης ήταν ο πρώτος που άσκησε σκληρή κριτική για τα αίτια του εκλογικού αποτελέσματος σε κομματικό όργανο, εξαπολύοντας ευθείες βολές κατά του Αδώνιδος Γεωργιάδη.

Ο 31χρονος πρόεδρος της γαλάζιας νεολαίας κατά τη χθεσινή συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας (από την οποία προβλήθηκε δημόσια μόνο η εισήγηση του Αντώνη Σαμαρά) δεν “μάσησε τα λόγια του” σχετικά με τη συμπεριφορά πρώην κυβερνητικών στελεχών.

Σκληρή κριτική στον Άδωνι Γεωργιάδη από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Σάκη Ιωαννίδη

“Τι άλλο από αστοχία είναι να ακούν οι πολίτες υπουργό της κυβέρνησης να δηλώνει υπερήφανος για τις πολιτικές περικοπών και να διεκδικεί την πατρότητα αυτών. Πόσο καλό μας έκαναν οι δημόσιες δηλώσεις στα ΜΜΕ του στυλ δε θέλω να μου κλέψει τη δόξα ο Τόμσεν”, είπε συγκεκριμένα ο κ. Ιωαννίδης.

Φωτογράφισε έτσι τον κ. Γεωργιάδη, ο οποίος είχε προβεί σε αυτές τις δηλώσεις ως υπουργός Υγείας και ο οποίος παραμένει κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος αν και δεύτερος τη τάξει, καθώς επικεφαλής τέθηκε από τον κ. Σαμαρά σε μία προσπάθεια να κρατήσει το εσωκομματικό παιχνίδι υπό έλεγχο και ενδεχομένως να δημιουργήσει ένα αντίβαρο στο Μάκη Βορίδη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Ιωαννίδης χαρακτήρισε καθαρή την ήττα της Ν.Δ, επισημαίνοντας ότι οι πολίτες στάθηκαν απέναντι στο σκληρό διακύβευμα που τέθηκε. Τόνισε επίσης ότι οι παραδοσιακοί ψηφοφόροι του κόμματος έμειναν στο σπίτι τους, αγνοώντας τις ακραίες φωνές και την στρατηγική του φόβου.

Σημείωσε τη δυναμική παρουσία της ΟΝΝΕΔ στον προεκλογικό αγώνα, στις προεκλογικές συγκεντρώσεις και σε ολόκληρη την εκλογική διαδικασία και ανακοίνωσε ότι τα όργανα της γαλάζιας νεολαίας θα συγκληθούν τις αμέσως επόμενες ημέρες, ζητώντας να πράξει το ίδιο και το κόμμα της Ν.Δ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πήρε φωτιά το twitter του Κοτζιά: Δεν με ακούς Άδωνι. Είναι καλό να πουλάς βιβλία, καλύτερα όμως να διαβάζεις και κανένα

Με Κυριάκο αλλά και Άδωνι και Βρούτση, στην κοινοβουλευτική μάχη η Ν.Δ

SHARE:

24Media Network