Σκληρός καβγάς Φάμελλου – Άδωνι για την offshore της Μαρέβας Μητσοτάκη

Σκληρός καβγάς Φάμελλου – Άδωνι για την offshore της Μαρέβας Μητσοτάκη

Ο Σωκράτης Φάμελλος ζήτησε εξηγήσεις από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ γιατί δεν δηλώθηκε η offshore στο Πόθεν Έσχες. Προσωπικές βολές Άδωνι Γεωργιάδη στον Ευκλείδη Τσακαλώτο για τα χρήματα που δηλώνει στο Πόθεν Έσχες του

Φωτιά στην μέχρι πρότινος ήρεμη συζήτηση του Προϋπολογισμού στην Ολομέλεια έβαλε η αποκάλυψη για τα περαιτέρω στοιχεία που ζητά η επιτροπή Πόθεν Έσχες για την Μαρέβα Μητσοτάκη.

Τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης προσπάθησε να αντισταθμίσει το ζήτημα κατηγορώντας τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο οτι έχει και εκείνος σχέση με offshore γιατί έχει μετοχές σε επενδυτικούς οίκους και διεθνείς οίκους αξιολόγησης που διακινούν, όπως ισχυρίστηκε κεφάλαια «μέσω φορολογικών παραδείσων». Κατηγόρησε, όμως, τον κ. Τσακαλώτο και ότι «ήταν στην πλατεία των αγανακτισμένων» και «φώναζε για το επονείδιστο χρέος» και το «4 Ράιχ».

Στον κ. Γεωργιάδη απάντησε σε οξύ ύφος ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Σωκράτης Φάμελλος, καταλογίζοντάς του ότι παίζει θέατρο και κάνει «σεμινάριο πειθούς» και τηλεπωλώσεις. Χαρακτήρισε μάλιστα «λάσπη» τα όσα είπε ο κ. Γεωργιάδης για τον κ. Τσακαλώτο και τον κάλεσε επίμονα να δώσει απαντήσεις για την offshore της κυρίας Μητσοτάκη που δεν δηλώθηκε στο Πόθεν Έσχες του συζύγου της.

Οι δύο ομιλητές συνέχισαν να αντιπαρατίθενται σε πολύ υψηλούς τόνους με τον κ. Γεωργιάδη να καταγγέλλει τον κ. Τσακαλώτο για επενδύσεις στην Black Rock και τη Μorgan Stanley. Απαντώντας ο Φάμελλος υπογράμμισε ότι ο κ. Τσακαλώτος «τα δούλεψε και τα δήλωσε» τα χρήματά και κάλεσε και πάλι τον κ. Γεωργιάδη να δώσει εξηγήσεις γιατί δεν δηλώθηκε η offshoreτης κυρίας Μητσοτάκη. «Σας θίγω προσωπικά γιατί δεν απαντήσατε ξανά !» διεμήνυσε ο κ. Φάμελλος στον αντιπρόεδρο της ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα