Σκουρλέτης για Κωνσταντοπούλου: Δεν συμφωνώ με τις απόψεις της

Governing council in Maximos Mansion,Athens,on May 13, 2015  /     ,  13 ,2015
Governing council in Maximos Mansion,Athens,on May 13, 2015 / , 13 ,2015 SOOC

Τι σχολίασε ο υπουργός Εργασίας, Πάνος Σκουρλέτης για το "επεισόδιο" έξω από τη βουλή με την πρόεδρο της βουλής, τις διαπραγματεύσεις και τον ΦΠΑ σε τηλεοπτική εκπομπή

Δεν συμφωνώ με όλες τις απόψεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου, δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Πάνος Σκουρλέτης, ενώ ερωτηθείς για το επεισόδιο έξω από τη Βουλή, αρνήθηκε να σχολιάσει τον διάλογο, διότι - όπως είπε - δεν έχει πολιτική υπόσταση.

Τόνισε, όμως ότι ο πρόεδρος της Βουλής θα πρέπει να κινείται στο πλαίσιο του θεσμικού του ρόλου και να βρίσκει την ισορροπία με τον ρόλο του ως βουλευτής.

Σε συνέντευξή του στο Mega, και αναφερόμενος στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, ο κ. Σκουρλέτης σημείωσε πως στις 20 Φεβρουαρίου υπήρξε συμφωνία.

Ως προς το θέμα του ΦΠΑ, διευκρίνισε ότι ακόμη δεν υπάρχει οριστική κατάληξη στις διαπραγματεύσεις, ενώ χαρακτήρισε τον συγκεκριμένο φόρο από τη φύση του, ως έναν άδικο φόρο.

Τέλος, κατέστησε σαφές ότι στη συνολική συμφωνία θα πρέπει απαραίτητα να περιλαμβάνεται τόσο η αποκατάσταση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας όσο και η αποκατάσταση του κατώτατου μισθού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ζωή Κωνσταντοπούλου, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE: