Σκουρλέτης για συνέντευξη Σαμαρά: Συνεχίζει να αγνοεί την καταδικαστική ψήφο των ευρωεκλογών στην πολιτική του

ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ (KATΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI)
ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ ΔΙΑΚΑΝΑΛΙΚΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ Κ.Ο. ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΖΑΠΠΕΙΟ (KATΩΜΕΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του πρωθυπουργού σε κυριακάτικη εφημερίδα

Σε κάθε συνέντευξη του κ. Σαμαρά αναδεικνύεται η τεράστια απόσταση που τον χωρίζει από την πραγματικότητα και τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας.

Όπως αγνόησε το περιεχόμενο της προγραμματικής συμφωνίας της κυβέρνησής του μετά τις εκλογές του 2012, εξαπατώντας τον ελληνικό λαό, έτσι και τώρα συνεχίζει να αγνοεί την καταδικαστική ψήφο των ευρωεκλογών απέναντι στην πολιτική του.

Ο κ. Σαμαριάς φοβάται τη λαϊκή ετυμηγορία, θεωρεί πως μπορεί να κυβερνά χωρίς πολιτική νομιμοποίηση, γι’ αυτό και επιδιώκει με κάθε τρόπο να συγκροτήσει μια πλαστή προεδρική πλειοψηφία.

Ο κ. Σαμαράς είναι ο τελευταίος που μπορεί να κάνει συστάσεις περί σεβασμού των κανόνων της δημοκρατίας γιατί επί των ημερών του η δημοκρατία καταρρακώθηκε σε όλα τα επίπεδα.

Τελικά, μόνο ο κ. Σαμαράς μπορεί να βλέπει την αντικοινωνική και ισοπεδωτική πολιτική που εφάρμοσε «ως λύτρωση για την κοινωνία».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αντώνης Σαμαράς, ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μήνυμα Σαμαρά μέσω συνέντευξης: Ξεχάστε τις πρόωρες εκλογές

SHARE:

24Media Network