Σκουρλέτης: Πλειοψηφία για τη συμφωνία των Πρεσπών θα υπάρξει

Σκουρλέτης: Πλειοψηφία για τη συμφωνία των Πρεσπών θα υπάρξει
O Πάνος Σκουρλέτης Eurokinissi

Ο Πάνος Σκουρλέτης μίλησε στους news247 στους 88,6 και τόνισε ότι παρά τη διαφωνία των ΑΝΕΛ στη Βουλή θα υπάρξει πλειοψηφία για τη συμφωνία των Πρεσπών.

“Το βάρος μια αποχώρησης είναι στον ίδιο τον κ Καμμένο. Εάν θεωρούν ότι έκλεισε ο κύκλος της συνεργασίας ας το πουν. Η θέση τους για το Σκοπιανό είναι γνωστή. Εκτίμησή μου ότι δεν είναι αρκετός λόγος για πρόωρη πτώση της κυβέρνησης.”

Αυτό δήλωσε στον Νews247 στους 88,6 ο νέος γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης ο οποίος εκτίμησε ότι θα υπάρξει πλειοψηφία στη Βουλή υπέρ της συμφωνίας των Πρεσπών.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι “δεν μπορούμε να βάζουμε τρικλοποδιά τέτοιου είδους στην κυβέρνηση, οι θέσεις και των δύο (ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ) ήταν γνωστές στο σκοπιανό”.

Για τη δήλωση Παππά για πρωτοβουλίες διαλόγου στην κεντροαριστερά τόνισε: “Ένας τέτοιος διάλογος θα έπρεπε να έχει ήδη αρχίσει. τα προβλήματα προκύπτουν από τον διμέτωπο αγωνα της Γεννηματά. Βλέπω μια μεγάλη ομάδα στελεχών στο ΚΙΝΑΛ που λοξοκοιτάει προς τη ΝΔ παρότι αυτό που θα περίμενε κανείς θα ήταν οι θέσεις του να ταιριάζουν περισσότερο με την αριστερά. Υπάρχει ανάγκη να προχωρήσουμε το διάλογο διαφορετικά κάποιες δυνάμεις θα τις προσπεράσει η κοινωνία”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα