Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε και άλλος βουλευτής του κόμματος

Σπαρτιάτες: Ανεξαρτητοποιήθηκε και άλλος βουλευτής του κόμματος
Σπαρτιάτες AFP

Φυλορροεί η κοινοβουλευτική ομάδα των Σπαρτιατών αφού ανεξαρτητοποιήθηκε και ο Κωνσταντίνος Φλώρος.

Eπιστολή προς τον πρόεδρο της Βουλής Κωνσταντίνο Τασούλα με την οποία γνωστοποιεί ότι θέτει εαυτόν εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Σπαρτιατών έστειλε ο βουλευτής Λάρισας Κωνσταντίνος Φλώρος.

Το αναλυτικό κείμενο:

Μετά τις άκρως προσβλητικές και συκοφαντικές δηλώσεις του Προέδρου του κόμματος “ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” κ. Βασίλη Στίγκα, οι οποίες θίγουν βαθύτατα την τιμή, την υπόληψη και την προσωπικότητά μου, και για τις οποίες θα κληθεί να δώσει τις απαραίτητες εξηγήσεις στα αρμόδια όργανα, θέτω εαυτόν εκτός της Κ.Ο. ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ” αναφέρει.

“Στα 32 μου χρόνια, δεν έδωσα ποτέ το παραμικρό δικαίωμα σε κανέναν, να πει το οτιδήποτε για το άτομό μου, πόσο μάλλον να γίνουν αναφορές για επαφές με “Greek Mafia, εκβιασμούς, αλλά και να βάλω χέρι σε κρατικά χρήματα, τα οποία ούτε μου ανήκουν, ούτε διαχειρίζομαι” .

Το Σάββατο ανάλογη επιστολή είχε στείλει και ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος.

Τι είχε προηγηθεί

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη, ο Βασίλης Στίγκας έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας τρεις βουλευτές του κόμματος, τους Χάρη Κατσιβαρδά, Χάρη Δημητροκάλλη και Ιωάννη Κόντη.

Με επιστολή που έφθασε στα χέρια του προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, ο Βασίλης Στίγκας, ανέφερε ότι δε νοείται βουλευτές να δρουν αυτοβούλως και κατά μόνας, εκβιάζοντας τον ίδιο, εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς.

Ακολούθησε κοινή γραπτή δήλωση 11 βουλευτών στην οποία εξαπέλυαν επίθεση στον πρόεδρο των “Σπαρτιατών”, Βασίλη Στίγκα, που τους κατηγόρησε, μεταξύ άλλων, ότι είναι καθοδηγούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα που παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε. “Όποιος αναφέρεται σε τακτικές μαφιόζων είναι γιατί τις γνωρίζει και τις εφαρμόζει ο ίδιος. Η σημερινή παράσταση Στίγκα στην Ολομέλεια της Βουλής, είχε σκηνοθετηθεί από την κυβέρνηση, τον οποίο χρησιμοποίησε ως πιόνι”, τονίζουν στη δήλωσή τους οι βουλευτές του κόμματος.

Στους “Σπαρτιάτες”, πλέον, παραμένουν για την ώρα 8 βουλευτές, ενώ αν μείνουν λιγότεροι από πέντε, το κόμμα διαλύεται.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα