Σπαρτιάτες: Υπό διάλυση το κόμμα – Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος

Σπαρτιάτες: Υπό διάλυση το κόμμα – Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος
Γιώργος Μανούσος ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Αποχώρησε από τους "Σπαρτιάτες" ο βουλευτής Γιώργος Μανούσος, μετά από τις τελευταίες εξελίξεις με "πρωταγωνιστή" τον Βασίλη Στίγκα. Ο Κωνσταντίνος Φλώρος τόνισε ότι συντάσσεται πλήρως με τον συνάδελφό του.

Επιστολή ανεξαρτητοποίησης έστειλε στη Βουλή ο βουλευτής των “Σπαρτιατών”, Γιώργος Μανούσος, μετά από τις τελευταίες διαγραφές από τον πρόεδρο του κόμματος Βασίλη Στίγκα, ενώ την ίδια ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται η διενέργεια επείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, με παρέμβαση του Αρείου Πάγου, έπειτα από τις δημόσιες καταγγελίες του ιδίου.

“Στην ζωή μου, έμαθα να πορεύομαι με ήθος και τιμιότητα, συνεπώς δεν θα μπορούσα να συνυπάρξω ούτε ένα λεπτό με έναν άνθρωπο που δηλώνει ότι βουλευτές που ψήφισαν χιλιάδες Έλληνες πολίτες και που είναι πεντακάθαροι έχουν συνδιαλλαγές με την “Greek Mafia””, αναφέρει ο Γεώργιος Μανούσος σε ανάρτησή του.

Με την ανακοίνωσή του γνωστοποίησε ότι συντάσσεται απόλυτα και ο βουλευτής του κόμματος, Κωνσταντίνος Φλώρος, ο οποίος αναδημοσίευσε την ανάρτηση του συναδέλφου του, τονίζοντας ότι “δεν αλλάζω ούτε κόμμα, ούτε τελεία”.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Πέμπτη, ο Βασίλης Στίγκας έθεσε εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας τρεις βουλευτές του κόμματος, τους Χάρη Κατσιβαρδά, Χάρη Δημητροκάλλη και Ιωάννη Κόντη.

Με επιστολή που έφθασε στα χέρια του προέδρου της Βουλής, Κώστα Τασούλα, ο Βασίλης Στίγκας, ανέφερε ότι δε νοείται βουλευτές να δρουν αυτοβούλως και κατά μόνας, εκβιάζοντας τον ίδιο, εξυπηρετώντας άλλους σκοπούς.

Ακολούθησε κοινή γραπτή δήλωση 11 βουλευτών στην οποία εξαπέλυαν επίθεση στον πρόεδρο των “Σπαρτιατών”, Βασίλη Στίγκα, που τους κατηγόρησε, μεταξύ άλλων, ότι είναι καθοδηγούμενοι από εξωκοινοβουλευτικά κέντρα που παραπέμπουν σε Greek Mafia και Δον Κορλεόνε. “Όποιος αναφέρεται σε τακτικές μαφιόζων είναι γιατί τις γνωρίζει και τις εφαρμόζει ο ίδιος. Η σημερινή παράσταση Στίγκα στην Ολομέλεια της Βουλής, είχε σκηνοθετηθεί από την κυβέρνηση, τον οποίο χρησιμοποίησε ως πιόνι”, τονίζουν στη δήλωσή τους οι βουλευτές του κόμματος.

Στους “Σπαρτιάτες”, πλέον, παραμένουν για την ώρα 8 βουλευτές, ενώ αν μείνουν λιγότεροι από πέντε, το κόμμα διαλύεται.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα