Σπαρτιάτες: Ολοκληρώθηκε η έρευνα – Κατέθεσε ως ύποπτος ο Κασιδιάρης

Διαβάζεται σε 1'
Ηλίας Κασιδιάρης
Ηλίας Κασιδιάρης ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISS

Ολοκληρώθηκε η έρευνα γύρω από τους Σπαρτιάτες με την κατάθεση του Ηλία Κασιδιάρη. Τι φέρεται να υποστήριξε.

Με την ανωμοτί κατάθεση του Ηλία Κασιδιάρη στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου, ο οποίος έχει κληθεί ως ύποπτος για ηθική αυτουργία στην εξαπάτηση των εκλογέων, ολοκληρώθηκε η έρευνα γύρω από το κόμμα των Σπαρτιατών.

Ο καταδικασθείς πρωτοδίκως για την εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής είναι ο τελευταίος εκ των υπόπτων που βρέθηκε στο γραφείο της Γεωργίας Αδειλίνη προκειμένου να καταθέσουν. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε πως δεν τίθεται ζήτημα εξαπάτησης αφού είχε δημόσια στηρίξει το συγκεκριμένο κόμμα, ενώ αρνήθηκε και το ενδεχόμενο να είχε προηγηθεί κάποιος σχεδιασμός για να επανέλθει στην πολιτική επικαιρότητα.

Οι εγγραφές εξηγήσεις του Ηλία Κασιδιάρη σηματοδοτούν την ολοκλήρωση της προκαταρκτικής εξέτασης που είχε ξεκινήσει μετά τις καταγγελίες του επικεφαλής του κόμματος Βασίλη Στίγκα, σύμφωνα με τις οποίες υπήρχαν μεθοδεύσεις εγκληματικού χαρακτήρα προκειμένου να ανατραπεί η ιεραρχία του κόμματος.

Πλέον ολοκληρώθηκε ο κύκλος των ανωμοτί καταθέσεων των συνολικά 11 υπόπτων βουλευτών -νυν και πρώην- του κόμματος των Σπαρτιατών και αναμένεται η απόφαση της Εισαγγελίας του Αρείου Πάγου γύρω από την άσκηση ή μη ποινικών διώξεων.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα