Σπηλιωτόπουλος: Δεν έχω συζητήσει με τον Σάββα Τσιτουρίδη

Σπηλιωτόπουλος: Δεν έχω συζητήσει με τον Σάββα Τσιτουρίδη
Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος Eurokinissi

"Δεν πέρασα ποτέ από επιτροπή δεοντολογίας, ούτε έχασα ποτέ εκλογές. Παραιτήθηκα μόνο όταν μου το ζήτησε το κόμμα για να δώσω τη μάχη της Αθήνας" τόνισε ο πρώην γαλάζιος υπουργός.

«Δεν έχω αποχωρήσει ούτε διαγραφεί από τη ΝΔ. Δεν έχω συζητήσει με τον κ. Τσιτουρίδη. Δεν ήξερα τις προθέσεις του για το κόμμα» δήλωσε στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Κέντρο Ελέγχου” με τους Έλλη Τριανταφύλλου, Μάνο Χωριανόπουλο και Γιώργο Καρελιά, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του νέου κόμματος από τον Σάββα Τσιτουρίδη και με φόντο τα δημοσιεύματα που τον θέλουν να είναι σε συζητήσεις με άλλες κινήσεις εκτός ΝΔ.

«Δεν μπορώ να σας απαντήσω γιατί το όνομά μου εμπλέκεται σε αυτά τα δημοσιεύματα, παρά μόνο γιατί συνομιλώ και ζυμώνομαι με παλιούς και καλούς συναδέλφους» σημείωσε ο πρώην γαλάζιος υπουργός.

Τόνισε ότι η ερώτηση για το αν έχει αξιοποιηθεί από το κόμμα του πρέπει να γίνει στη ΝΔ. «Δεν πέρασα ποτέ από επιτροπή δεοντολογίας, ούτε έχασα ποτέ εκλογές. Παραιτήθηκα μόνο όταν μου το ζήτησε το κόμμα για να δώσω τη μάχη της Αθήνας. Δεν υπάρχει καμία πικρία, απλώς περιγράφω τα γεγονότα» τόνισε ο κ. Σπηλιωτόπουλος.

Υπογράμμισε επίσης ότι το Μοσχάτο θα έπρεπε να αξιοποιεί όλα τα στελέχη του αν έχει στρατηγικό στόχο την αυτοδυναμία στις εκλογές και όχι να αφήνει πολιτικό χώρο στο να καλυφθεί το κενό από άλλα κόμματα και πρωτοβουλίες.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα