Σπίτι με πισίνα δήλωσε ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, με θέμα τις καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012. (EUROKINISSI // ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό, Λουκά Παπαδήμο, με θέμα τις καταστροφές στο κέντρο της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2012. (EUROKINISSI // ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Διαθέτει οικία 320 τ.μ σε οικόπεδο τεσσάρων στρεμμάτων με πισίνα 40 τ.μ μαζί με την Ολλανδή σύζυγό του.

Οικία με πισίνα έχει στην κατοχή του υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Παπανδρέου, Γιώργος Παπακωνσταντίνου σύμφωνα με τη δήλωση της περιουσιακής κατάστασής του που δόθηκε στη δημοσιότητα στο πλαίσιο του ελέγχου της επιτροπής Πόθεν Έσχες της Βουλής.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου και η σύζυγός του Ελένη-Γιακολίν Βίνκε έχουν στην κατοχή τους ένα διαμέρισμα 320 τ.μ σε οικόπεδο τεσσάρων στρεμμάτων το οποίο απέκτησαν το 2000. Έχουν επίσης ένα αγροτεμάχιο οκτώ στρεμμάτων και ένα ακόμη ακίνητο επιφάνειας 40 τ.μ.

Ο πρώην υπουργός έχει ένα αυτοκίνητο 2.000 κυβικών που αγόρασε το 2005 έναντι 33.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τη δήλωση που κατέθεσε το 2013 -όταν δεν ήταν πια βουλευτής- το εισόδημά του ήταν 42.502 ευρώ ενώ η σύζυγός του Ελένη Βίνκε είχε εισοδήματα 45.247 ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Πόθεν Έσχες Βουλευτών
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τα Πόθεν Έσχες των πολιτικών αρχηγών

Το Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη

Πόθεν έσχες βουλευτών: Δύο νέους λογαριασμούς άνοιξε το 2012 στις ΗΠΑ ο Παπανδρέου

SHARE:

24Media Network