Σπυράκη για απεργίες: Η κυβέρνηση δέσμια των εργατοπατέρων

Σπυράκη για απεργίες: Η κυβέρνηση δέσμια των εργατοπατέρων
Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής, κυρία Μαρία Σπυράκη Eurokinissi

Η εκπρόσωπος της ΝΔ υπερασπίζεται τη στάση του κόμματος στη ρύθμιση του πολυνομοσχεδίου για τις αλλαγές στο καθεστώς προκήρυξης απεργιών από τα πρωτοβάθμια σωματεία, επιμένοντας ότι "την απόφαση για την απεργία έχουν δικαίωμα να την λαμβάνουν οι πολλοί, όχι οι εργατοπατέρες"

Στην απόφαση της να ζητήσει ακόμη μεγαλύτερο περιορισμό του απεργιακού δικαιώματος καταθέτοντας δική της νομοθετική ρύθμιση γαι το καθεστώς προκήρυξης απεργιών, επιμένει η Νέα Δημοκρατία, κατηγορώντας μάλιστα την κυβέρνηση ότι είναι δέσμια των εργατοπατέρων με αφορμή τη διάταξη για τις απεργίες που περιλαμβάνεται στο πολυνομοσχέδιο.

“Η κυβέρνηση, δέσμια της διαπλοκής, των εργατοπατέρων και των ιδεοληψιών της, δίνει για άλλη μια φορά ρεσιτάλ τυχοδιωκτισμού και για το θέμα της απεργίας. Επιλέγει να αποφασίζουν οι λίγοι”, δήλωσε η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Σπυράκη.

“Η ΝΔ, συνεπής στις απόψεις της, επιμένει ότι την απόφαση για την απεργία έχουν δικαίωμα να την λαμβάνουν οι πολλοί, η πλειοψηφία των  εργαζομένων, και όχι οι λίγοι, οι συνήθεις εργατοπατέρες. Όσα πρωτοσέλιδα και να κατασκευάσουν τα προπαγανδιστικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ, οι  Έλληνες ξέρουν  πως ο κάθε εργαζόμενος έχει απόλυτο δικαίωμα να αποφασίσει για την απεργία στη δουλειά του”, πρόσθεσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα