Σπυράκη: Η κυβέρνηση να προβεί σε όλες τις ενέργειες για να επιστρέψουν οι δύο Έλληνες αξιωματικοί

Σπυράκη: Η κυβέρνηση να προβεί σε όλες τις ενέργειες για να επιστρέψουν οι δύο Έλληνες αξιωματικοί
H εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη eurokinissi

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ εξαπέλυσε επίθεση στον πρωθυπουργό για ανευθυνότητα και ανικανότητα, ενώ κατηγόρησε τον Καμμένο ότι είναι εξαφανισμένος

Επίθεση στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και τον υπουργό Άμυνας και πρόεδρο των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο εξαπέλυσε η εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής, Μαρία Σπυράκη, με αφορμή το θέμα της κράτησης των δύο Ελλήνων αξιωματικών από την Τουρκία.

“Αποδεικνύεται ότι ο κ. Τσίπρας δεν νοιάζεται στ’ αλήθεια για την επιστροφή των δύο Ελλήνων αξιωματικών στην πατρίδα μας. Επιδεικνύει ανευθυνότητα, που δυστυχώς συνδυάζεται με κυβερνητική ανικανότητα”, υποστήριξε η κ.Σπυράκη.

“Χθες, αρνήθηκε να απαντήσει αν είχε υποσχεθεί στον Ταγίπ Ερντογάν την επιστροφή των Τούρκων αξιωματικών, ενώ ο αρμόδιος Υπουργός Πάνος Καμμένος είναι, για μια ακόμη φορά, εξαφανισμένος”, ισχυρίστηκε επίσης η εκπρόσωπος της ΝΔ και κατέληξε:

“Καλούμε την κυβέρνηση να προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να επιστρέψουν οι δύο νέοι αξιωματικοί το ταχύτερον στην Ελλάδα και τις οικογένειές τους”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα