Σπυράκη: Υποκρισία οι αντιδράσεις στο ΣΥΡΙΖΑ για ακύρωση της συμφωνίας με τη Σ.Αραβία

Σπυράκη: Υποκρισία οι αντιδράσεις στο ΣΥΡΙΖΑ για ακύρωση της συμφωνίας με τη Σ.Αραβία
Η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Ευρωβουλευτής, κυρία Μαρία Σπυράκη Eurokinissi

Όψιμη υποκρισία χαρακτήρισε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ τις αντιδράσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ που ζητούν ακύρωση της συμφωνίας πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία

Για σύγκρουσης κορυφής μεταξύ Τσίπρα και Μητσοτάκη ετοιμάζονται στη ΝΔ ενόψει της συζήτησης στη βουλή τη Δευτέρα για την υπόθεση Καμμένου αναφορικά με τη συμφωνία πώλησης πολεμικού εξοπλισμού στη Σαουδική Αραβία.

Η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών έθεσε σειρά ερωτημάτων αναφορικά με τον Βασίλη Παπαδόπουλο και κάλεσε τον πρωθυπουργό να πάρει θέση από το βήμα της βουλής κατά τη συζήτηση της επίκαιρης επερώτησης της ΝΔ την ερχόμενη Δευτέρα.

Η κα Σπυράκη, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Γιατί σε διακρατική συμφωνία υπάρχει μεσάζοντας; Ποιος είναι ο κ. Παπαδόπουλος και ποια είναι η σχέση του με τον κ. Καμμένο; Σε ποιες αγοραπωλησίες όπλων έχει εμπλακεί; Γίνεται λόγος για 300.000 βλήματα, την ώρα που η Σαουδική Αραβία ενδιαφέρεται για 100.000. Τι θα γίνονταν τα υπόλοιπα 200.000 βλήματα;».

Επιπλέον, η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ προανήγγειλε ότι θα έρθουν στο προσκήνιο μία σειρά από δημοσιεύσεις, στις οποίες θα αποτυπώνονται συναντήσεις του Βασίλη Παπαδόπουλου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Σε ότι αφορά τις αντιδράσεις που εκδηλώνονται στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, για ακύρωση της συμφωνίας πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία, η Μαρία  Σπυράκη τις χαρακτήρισε όψιμη υποκρισία, προσθέτοντας πως όλα είναι απολύτως γνωστά και οι υπογραφές των αρμοδίων υπάρχουν στο ΚΥΣΕΑ.

Τέλος σε ότι αφορά τις αποστάσεις Κακλαμάνη από την επίθεση της ΝΔ στο Νίκο Βούτση και τον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά η κα Σπυράκη υποστήριξε ότι «ο κ. Κακλαμάνης υιοθέτησε πλήρως τη στάση της ΝΔ» και παραπέμπει στη συγκεκριμένη δήλωση του αντιπροέδρου της βουλής και βουλευτή της ΝΔ ο οποίος τόνισε ότι «η ΝΔ ορθά ζητά εξηγήσεις από τον υπουργό Άμυνας κ. Καμμένο».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα