Σπυράκη: Θράσος Τσίπρα να λέει ότι δεν επέβαλε ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα

Δόθηκε σήμερα, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, έκτακτη συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας από την εκπρόσωπο τύπου κυρία Μαρία Σπυράκη και τον Τομεάρχη Αμύνης κ. Βασίλη Κικίλια, με θέμα τις νέες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο της πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία στο οποίο εμπλέκεται ο κ. Πάνος Καμμένος (EUROKINISSI//Γιάννης Παναγόπουλος)
Δόθηκε σήμερα, Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017, έκτακτη συνέντευξη τύπου στα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας από την εκπρόσωπο τύπου κυρία Μαρία Σπυράκη και τον Τομεάρχη Αμύνης κ. Βασίλη Κικίλια, με θέμα τις νέες αποκαλύψεις στο σκάνδαλο της πώλησης αμυντικού υλικού στη Σαουδική Αραβία στο οποίο εμπλέκεται ο κ. Πάνος Καμμένος (EUROKINISSI//Γιάννης Παναγόπουλος) EUROKINISSI

Η εκπρόσωπος της ΝΔ σχολίασε την ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο, υποστηρίζοντας ότι ο προϋπολογισμός επιβαρύνει για το 2018 τους Έλληνες με νέα μέτρα 1,9 δις ευρώ»

«Ο κ. Τσίπρας δεν μένει σε νησί, δεν είναι πολύτεκνος, δεν παίρνει ΕΚΑΣ, δεν αμείβεται με ειδικό μισθολόγιο και δεν χρειάζεται βέβαια επίδομα θέρμανσης. Αν του συνέβαινε ένα, έστω, απ’ όλα αυτά, δεν θα είχε το θράσος να ισχυριστεί σήμερα ότι η Κυβέρνησή του δεν επέβαλε ούτε ένα ευρώ νέα μέτρα» σημείωσε η Μαρία Σπυράκη σχολιάζοντας τη σημερινή ομιλία του πρωθυπουργού στο υπουργικό συμβούλιο.

«Τον παραπέμπουμε στον προϋπολογισμό που ψήφισε και επιβαρύνει για το 2018 τους Έλληνες με νέα μέτρα 1,9 δις ευρώ», κατέληξε η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

ADVERTISING
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας: Το 2018 θα κάνουμε ακόμη πιο σαφές το ταξικό μας πρόσημο

SHARE:

24Media Network