Στ. Μαλέλης: Γιατί όχι πρωθυπουργός η Φ. Γεννηματά;

Ο Σταμάτης Μαλέλης
Ο Σταμάτης Μαλέλης EUROKINISSI

Ο Σταμάτης Μαλέλης, γραμματέας επικοινωνίας ΚΙΝΑΛ, υποψήφιος βουλευτής στη Β Πειραιά, Στ. Μαλέλης, μίλησε στον News 24/7 στους 88,6 σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως "έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για γυναίκα πρωθυπουργό".

Την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά βλέπει πρωθυπουργό σε κυβέρνηση συνεργασίας μετά τις εκλογές ο γραμματέας Επικοινωνίας τιυ Κινήματος Αλλαγής και υποψήφιος βουλευτής στη Β Πειραιά Σταμάτης Μαλέλης μιλώντας στον Νews24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Ειδικότερα:

"Στόχος μας είναι το διψήφιο ποσοστό στις ευρωεκλογές. Είναι εφικτό να πάρουμε πάνω από 10%. Δεν ανησυχούμε για την προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ να φτιάξει μια προοδευτική συμμαχία, γιατί όλοι αυτοί που ανταποκρίνονται πρέπει να εκφράζουν κάτι κοινωνικά. Νομίζω ότι αυτοί που πηγαίνουν δεν εκφράζουν τίποτα κοινωνικά. Το ΚΙΝΑΛ εκφράζει τους μη προνομιούχους. Για να πάρουμε μέρος σε μια κυβέρνηση μετά τις εκλογές πρέπει να πάρουμε την τρίτη εντολή. Οταν την πάρουμε θα καταθέσουμε το πρόγραμμά μας, που εκφράζει την σύγχρονη σοσιαλδημοκρατία και τότε η Φ. Γεννηματά θα παίξει έναν πολύ σημαντικό ρόλο. Γιατί όχι και πρωθυπουργός. Έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για γυναίκα πρωθυπουργό, το πιστεύω αυτό. Αν ο λαός μας δώσει διψήφιο ποσοστό στις εθνικές εκλογές θα μπορέσουμε να επιβάλλουμε τις απόψεις μας. Αν στις ευρωεκλογές πάρουμε διψήφιο ποσοστό, μπορεί μετά να γίνει η ανατροπή και να γίνουμε δεύτερο κόμμα, όχι αμέσως, αλλά αργότερα. Μια αυτοδύναμη ΝΔ θα ήταν καταστροφική για τον τόπο.

ADVERTISING

"Μερικές κυβερνήσεις δεν απέδωσαν" απάντησε ο κ. Μαλέλης σε ερώτηση για τη συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργό τον Α. Σαμαρά.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κίνημα Αλλαγής
SHARE:

24Media Network