Στα δικαστήρια ο πόλεμος Τσουκάτου Καμμένου

Στα δικαστήρια ο πόλεμος Τσουκάτου Καμμένου

Άρχισε η εκδίκαση των αγωγών ανάμεσα σε Τσουκάτο και Καμμένο

Ξεκίνησε στο Πολυμελές Πρωτοδικέιο η εκδίκαση των αγωγών ανάμεσα στον Πάνο Καμμένο και στο Θόδωρος Τσουκάτος.

Όλα ξεκίνησαν από τις δηλώσεις του κ. Καμμένου, ο οποίος υποστήριξε πως υπάρχει ποσό ενός εκατομμυρίου μάρκων, επιπλέον αυτού που έχει παραδεχθεί ότι παρέλαβε ο κ. Τσουκάτος από τη Ζίμενς.

Το ποσό αυτό φέρεται να κατέληξε σε λογαριασμό του λεγόμενου τότε "στρατηγού" του ΠΑΣΟΚ στην Ελβετία.

Ο κ. Τσουκάτος απάντησε καταθέτοντας αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον του κ. Καμμένου, με αντικείμενο αποζημίωσης αρχικά 200.000 ευρώ και κατά δήλωση του συνηγόρου του στο δικαστήριο 10.000 ευρώ.

Ήταν η σειρά  του Π. Καμμένου να καταθέσει αγωγή στον κ. Τσουκάτο, με την οποία διεκδικεί ποσό 500.000 ευρώ για τις εκφράσεις που διατύπωσε στο δικόγραφο της αγωγής του ο αντίδικός του, όπως "συκοφάντης και κομματικά εμπαθής".

Στο δικαστήριο κατέθεσε ο πρώην διευθυντής του πολιτικού γραφείου του κ. Τσουκάτου Δημήτριος Ράλλης, ο οποίος, υποστήριξε ότι ο κ. Καμμένος είχε γνώση των ανακριβειών που είπε σε βάρος του πρώην βουλευτή, καθώς ήταν μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής για τη Ζίμενς και γνώριζε όλα τα στοιχεία της υπόθεσης.

Η δίκη θα συνεχιστεί στις 7 Φεβρουαρίου οπότε και αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας του κ. Καμμένου η δημοσιογράφος Σοφία Βούλτεψη.

SHARE:

24Media Network