Σταθάκης για Πόθεν Έσχες: Ο κ. Μητσοτάκης είτε δεν έχει ενημερωθεί είτε δεν εμπιστεύεται τη δικαστική εξουσία

Σταθάκης για Πόθεν Έσχες: Ο κ. Μητσοτάκης είτε δεν έχει ενημερωθεί είτε δεν εμπιστεύεται τη δικαστική εξουσία
Την Παρασκευή, παρουσία του υπουργού Ενέργειας Γ. Σταθάκη, θα υπογραφεί η συμφωνία της ΔΕΗ με την κινεζική State Grid για την παραχώρηση του 24% του ΑΔΜΗΕ. Η πώληση του 24% του ΑΔΜΗΕ, έναντι τιμήματος 320 εκατ. ευρώ, εγκρίθηκε από τη ΓΣ της ΔΕΗ στις 24 Νοεμβρίου. Από εκεί και πέρα, η Γενική Συνέλευση της ΔΕΗ για την έγκριση της μεταβίβασης του 25% στη ΔΕΣ ΑΔΜΗΕ, καθώς και την έγκριση της εισφοράς του 51% στην Εταιρία Συμμετοχών θα διεξαχθεί στις αρχές του 2017. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) Eurokinissi

Τι δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας στον πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος άφησε αιχμές για το πόθεν έσχες του

«Υπενθυμίζω ότι η Επιτροπή Πόθεν Έσχες έχει ελέγξει διεξοδικά τις δηλώσεις μου για τα έτη 2012, 2013 και 2014, έχει κάνει αναδρομικό έλεγχο από το 2000, έχει ελέγξει όλα τα μέλη της οικογένειάς μου και έχει αποφανθεί σχετικά. Είτε ο κ. Μητσοτάκης δεν έχει την σχετική ενημέρωση είτε δεν εμπιστεύεται τη δικαστική εξουσία της χώρας».

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γιώργος Σταθάκης, απαντώντας σε δηλώσεις του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε ραδιοφωνικό σταθμό. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε αφήσει αιχμές για το πόθεν έσχες του υπουργού, σημειώνοντας πως εγείρονται ερωτήματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα