Σταθάκης: Τη Δευτέρα επιδιώκουμε συμφωνία

Ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργοσ Σταθάκης προσέρχεται στο Μέγαρο Μαξίμου για την συνεδρίαση της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργοσ Σταθάκης προσέρχεται στο Μέγαρο Μαξίμου για την συνεδρίαση της πολιτικής ομάδας διαπραγμάτευσης την Δευτέρα 15 Ιουνίου 2015. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο υπουργός Οικονομίας Γιώργος Σταθάκης, εξερχόμενος του Μεγάρου Μαξίμου, σχετικά με το εάν η κυβέρνηση ότι θα υπάρξει συμφωνία τη Δευτέρα

Ολοκληρώθηκαν οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου, υπό τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μόλις αποχώρησε από το Μέγαρο Μαξίμου.

«Το επιδιώκουμε», ήταν η απάντηση του υπουργού Οικονομίας, Γιώργου Σταθάκη, στο ερώτημα εάν εκτιμά η κυβέρνηση ότι θα υπάρξει συμφωνία τη Δευτέρα, ερώτημα που έθεσαν δημοσιογράφοι την ώρα που ο υπουργός αποχωρούσε από το Μέγαρο Μαξίμου.

Λίγο νωρίτερα, αποχώρησε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Γιάννης Δραγασάκης.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων που είχε από νωρίς ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, με τα κυβερνητικά στελέχη στο Μ. Μαξίμου, βρέθηκε η τακτική της κυβέρνησης ενόψει του eurogroup και της έκτακτης Συνόδου Κορυφής των κρατών-μελών της Ευρωζώνης τη Δευτέρα.

Στα πλαίσια αυτά, αύριο Κυριακή στις 11:00, θα υπάρξει συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Βρυξέλλες
SHARE:

24Media Network