Σταθόπουλο προτείνει τώρα ο Θεοδωράκης

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ. ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ(EUROKINISSI / ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΟΥ ΥΠ. ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΠΑΠΑΛΗΓΟΥΡΑ. ΣΤΗ ΦΩΤΟ Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ(EUROKINISSI / ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) EUROKINISSI

Ο επικεφαλής του Ποταμιού κατέθεσε νέα πρόταση για τον πρώην υπουργό των κυβερνήσεων Σημίτη, που είχε συζητηθεί και για τη θέση του προέδρου της επιτροπής αναθεώρησης του Συντάγματος

Τον ακαδημαϊκό Μιχάλη Σταθόπουλο, πρώην υπουργό Δικαιοσύνης επί Σημίτη, το όνομα του οποίου είχε ακουστεί και στον ΣΥΡΙΖΑ για την επιτροπή αναθεώρησης του Συντάγματος, πρότεινε ο Σταύρος Θεοδωράκης για πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Η πλήρης δήλωση του επικεφαλής του Κινήματος έχει ως εξής:

"Το αδιέξοδο που έχει δημιουργηθεί στο χώρο της τηλεόρασης πρέπει να αρθεί. Το Ποτάμι με αίσθημα ευθύνης προτείνει για πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης τον ακαδημαϊκό Μιχάλη Σταθόπουλο. Είναι μια προσωπικότητα πέρα από κόμματα. Έχει υπηρετήσει την πατρίδα από σημαντικές θέσεις. Με γνώμονα πάντα τις αρχές της δικαιοσύνης, την εντιμότητα και την ανεξαρτησία.

Καλούμε την κυβέρνηση, την αξιωματική αντιπολίτευση και τα άλλα κόμματα να συναινέσουν. Η κοινωνία είναι ήδη πολύ κουρασμένη και η πολιτική ζωή πρέπει να πάψει να περιστρέφεται γύρω από τα κανάλια.

Ας τολμήσουμε να υπερβούμε τις κομματικές γραμμές μας για να μπορέσουμε να ασχοληθούμε και με τα πραγματικά προβλήματα. Την οικονομία, τα εθνικά μας θέματα, την ευρωπαϊκή μας πορεία".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΕΣΡ, Σταύρος Θεοδωράκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κουτρομάνο για πρόεδρο ΕΣΡ προτείνει η ΝΔ, θέλοντας να δείξει ότι επιθυμεί λύση

Νέα Διάσκεψη Προέδρων με στόχο την άσκηση πίεσης στη ΝΔ για το ΕΣΡ

Θετικό ότι η ΝΔ μπαίνει στη συζήτηση για συγκρότηση ΕΣΡ, σημειώνει η κυβέρνηση

SHARE:

24Media Network