Στ. Θεοδωράκης: Η ΝΔ συνεχίζει να ποτίζει με τυφλό εθνικισμό τους Έλληνες

Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης
Ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης EUROKINISSI

"Το Ποτάμι δεν θέλει Βαλκάνια με μαύρες τρύπες" υπογράμμισε ο επικεφαλής του και κατηγόρησε την αξιωματική αντιπολίτευση ότι αρνείται "μια απόφαση ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή".

«Το Ποτάμι δεν θέλει Βαλκάνια με μαύρες τρύπες» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού, Σταύρος Θεοδωράκης, κατά την ομιλία του στη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για την κύρωση του πρωτοκόλλου προσχώρησης της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Όπως τόνισε ο κ. Θεοδωράκης «θέλουμε την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ», σημειώνοντας ότι το Ποτάμι και δεν ποντάρει στην εχθρότητα με τις γειτονικές χώρες.

Απευθυνόμενος στους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, ο κ. Θεοδωράκης τους κάλεσε να αλλάξουν ρότα.

«Διαφωνείτε κύριοι της Νέας Δημοκρατίας με την επέκταση του ΝΑΤΟ στα Βαλκάνια;», διερωτήθηκε και ανέφερε προς την αξιωματική αντιπολίτευση ότι «συνεχίζετε να ποτίζετε με τυφλό εθνικισμό τους Έλληνες, αρνείστε μια απόφαση ειρήνης και σταθερότητας στην περιοχή». 

«Γιατί δεν ξεκαθαρίζετε στον ελληνικό λαό, ότι σαν κυβέρνηση θα θέσετε βέτο στην ευρωπαϊκή πορεία της γειτονικής χώρας;» πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε πως το Ποτάμι «εν γνώσει του θα συνεχίσει να υπερασπίζεται τη λογική και την πολιτική, αλλά και τους πολίτες».

Διαβάστε στο Live Blog του News 24/7 όλες τις εξελίξεις για τη συζήτηση και ψηφοφορία για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στο ΝΑΤΟ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σταύρος Θεοδωράκης
SHARE: