Σταύρος Θεοδωράκης: Τρολ του ΣΥΡΙΖΑ χτυπούν τον Αρκά

Σταύρος Θεοδωράκης: Τρολ του ΣΥΡΙΖΑ χτυπούν τον Αρκά

Ο Σταύρος Θεοδωράκης παίρνει θέση υπέρ του Αρκά με αφορμή την απάντηση του γνωστού σκιτσογράφου στην επίσημη σελίδα του στο facebook μέσω των διαχειριστών της

Την αντίθεση του στην πρόταση του εκλογικού νόμου της κυβέρνησης εξέφρασε για άλλη μια φορά ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας το πρωί του Σαββάτου στην Συνάντηση των Αντιπροσώπων από τις οργανώσεις του Ποταμιού όλης της χώρας.

«Το Ποτάμι δεν συνεργάζεται με τους ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Με τους λαϊκιστές και με τους λαοπλάνους εμείς δεν συνεργαζόμαστε», είπε με έμφασή ο επικεφαλής του Ποταμιού.

«Οι μάχες που δίνουμε κόντρα στις επικίνδυνες απόψεις των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα συνεχιστούν και κάποιες από αυτές θα τις κερδίσουμε» είπε ο Σταύρος Θεοδωράκης τονίζοντας ότι το Ποτάμι κατάφερε να πείσει και άλλες ευρωπαϊκές δυνάμεις για το πόσο επικίνδυνη είναι η πρόταση εκλογικού νόμου του κ.Τσίπρα.

Αναφερόμενος στην προσπάθεια για την δημιουργία μιας ριζοσπαστικής μεταρρυθμιστικής παράταξης τόνισε ότι χρειάζεται συνεννόηση για τα οργανωτικά αλλά αντιπαράθεση στα πολιτικά.

«Σκοπός μας είναι να ψηφίσουν πάνω από 200.000 και αυτό είναι το μέλημα μας κόντρα στους παλιούς κομματικούς μηχανισμούς που θέλουν μικρή συμμετοχή για να ελέγξουν τις εξελίξεις», τόνισε.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε αναφορά στην επίθεση που δέχεται τις τελευταίες μέρες ο Αρκάς λέγοντας: «Οι σκιτσογράφοι αναγκάζονται να απαντήσουν στις επιθέσεις που δέχονται από τα πληρωμένα τρολ στα διαδίκτυο. Μπήκαν οι οργανωμένοι του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ και έλεγαν στον Αρκά «μα γιατί κάνεις σκίτσα που ενοχλούν το μεγάλο μας ηγέτη»; Και απάντησε ο Αρκάς ότι «ο πολιτικός αμοραλισμός, ο κομματικός τυχοδιωκτισμός και η ανενδοίαστη εξαπάτηση υπήρχαν πάντα, άλλα έχουν φτάσει στον κολοφώνα τους μ’ αυτήν την κυβέρνηση».

Αυτή είναι και η δική μας άποψη: ότι πολλά από τα προβλήματα που ζούμε, υπήρχαν και παλιά όπως και αυτές οι συμπεριφορές. Και τη διαπλοκή και το κομματικό κράτος δεν τα ανακάλυψε τώρα ο ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά για πρώτη φορά γίνονται τόσο γρήγορα και τόσα πολλά κακά μαζί».

Μπόνους:

Το νέο σκίτσο του Αρκά για το Plan Β που ήρθε και πάλι στην επικαιρότητα.

Σταύρος Θεοδωράκης: Τρολ του ΣΥΡΙΖΑ χτυπούν τον Αρκά
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ο Αρκάς εξηγεί γιατί αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική

SHARE:

24Media Network