Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει ο Νίκος Παππάς

Συνάντηση του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Abdel Fattah Al-Sisi, του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας,  Νίκου Αναστασιάδη, και του Πρωθυπουργού  Αλέξη Τσίπρα στα πλάισια της τριμερούς συνάντησης Κορυφής την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, στην Αθήνα.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνάντηση του Προέδρου της Αραβικής Δημοκρατίας της Αιγύπτου, Abdel Fattah Al-Sisi, του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη, και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στα πλάισια της τριμερούς συνάντησης Κορυφής την Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015, στην Αθήνα. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη, καταγγέλλοντας πόλεμο λάσπης προς το πρόσωπό του. Τι αναφέρει για το κύκλωμα των εκβιαστών

Προσφυγή στη Δικαιοσύνη προαναγγέλλει ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, με αφορμή σχόλια για την υπόθεση των εκβιαστών δημοσιογράφων, απαντώντας όπως αναφέρει, σε «αήθεις επιθέσεις ενάντια στην κυβέρνηση και το πρόσωπό μου, που συνεχίζονται από τα συγκεκριμένα κέντρα, εδώ και μήνες».

Ο κ. Παππάς τονίζει ότι «είναι προφανές ότι εκτός από τα κυκλώματα εκβιαστών του υπονόμου, υπάρχουν και τα κυκλώματα εκβιαστών των - κατά τη δική τους φαντασία - σαλονιών» και προσθέτει ότι «αυτή ή αήθης επίθεση ξεπερνά κάθε όριο».  «Μέχρι στιγμής επέλεξα να τηρήσω στάση αναμονής ως προς την προσφυγή στη δικαιοσύνη» αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας. Ωστόσο, «με δεδομένη την απόλυτη διαστρέβλωση της αλήθειας και τη στοχευμένη κατασυκοφάντηση, είμαι αναγκασμένος να προσφύγω στη δικαιοσύνη». 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Παππάς, αναμένεται να στραφεί δικαστικά κατά του ΔΟΛ.

Ο κ. Παππάς τονίζει ότι η υπόθεση των κατηγορουμένων για τα κακουργήματα της συγκρότησης και ένταξης σε εγκληματική οργάνωση, διακεκριμένης εκβίασης και δωροδοκίας, βρίσκεται ενώπιον της Δικαιοσύνης, η οποία θα αξιολογήσει και θα κρίνει την υπόθεση και τα πρόσωπα.

Η Δικαιοσύνη αναπνέει, η κυβέρνηση δεν παρεμβαίνει, όπως δεν παρεμβαίνει και σε άλλες εν εξελίξει υποθέσεις, δηλώνει ο υπουργός Επικρατείας και προσθέτει ότι «το γεγονός ότι το απόστημα σπάει τώρα, αποδεικνύει ότι αίρονται τα διάφορα εμπόδια, και η Ελληνική Αστυνομία και Δικαιοσύνη αφήνονται απερίσπαστες, να κάνουν τη δουλειά τους. Η υπόθεση πήρε την τρέχουσα εξέλιξη, διότι η ηγεσία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και η ηγεσία της αστυνομίας λειτούργησαν υποδειγματικά και αποτελεσματικά. Ταυτόχρονα, στελέχη των επιχειρήσεων του Δημοσίου, δεν δείλιασαν και έκαναν το καθήκον τους».

Οι συλληφθέντες - υπενθυμίζει στη δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας - φέρονται να έχουν εκβιάσει στελέχη επιχειρήσεων του Δημοσίου προκειμένου να καρπώνονται τη μερίδα του λέοντος στην κρατική διαφήμιση, με την ταυτόχρονη απειλή, ότι σε αντίθετη περίπτωση θα προβαίνουν σε αρνητικά δημοσιεύματα για στελέχη επιχειρήσεων, αλλά και μελών της κυβέρνησης. Ενώπιον άλλων παράλληλων νομοθετικών και νομικών εξελίξεων και υποθέσεων, κάποιοι επιχειρούν αυτή την πραγματικότητα να την αντιστρέψουν – υπογραμμίζει ο κ. Παππάς στη δήλωσή του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Παππάς: Το 2016 δεν είναι 1965

Προειδοποίηση Παππά στους 'εκβιαστές των σαλονιών με πολιτικές φτερούγες'

SHARE:

24Media Network