Στη δικαιοσύνη στέλνει ο Κοτζιάς την υπόθεση με τις βίζες

Στη δικαιοσύνη στέλνει ο Κοτζιάς την υπόθεση με τις βίζες
Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς Eurokinissi

“Χρησιμοποιούν όλες τις μεθόδους παρανομίας προκειμένου να εμποδίσουν τη χώρα να εφαρμόσει την εξωτερική της πολιτική” τονίζει ο πρώην ΥΠΕΞ. Γιατί συνδέει το θέμα με τις απειλητικές επιστολές και τις σφαίρες που δέχθηκε

Στη δικαιοσύνη -και συγκεκριμένα στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου- απέστειλε ο Νίκος Κοτζιάς σειρά δημοσιευμάτων που τον φέρνουν να εμπλέκεται ως υπουργός Εξωτερικών σε σκάνδαλα με τη διαχείριση υποθέσεων χορήγησης βίζας.

Ο Ν. Κοτζιάς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του news24/7, συνδέει τις επιθέσεις που δέχεται για τις υποθέσεις με τις βίζες, με άλλες επιθέσεις που έχει δεχθεί, πρωτίστως για το μακεδονικό. Τις συνδέει, μάλιστα, στο κείμενο που απέστειλε στη δικαιοσύνη και με τις επιστολές που έλαβε με απειλές κατά της ζωής του, με τους φακέλους με τις σφαίρες, τους ισχυρισμούς που κατατέθηκαν για σχέσεις του με τον Σόρος. “Σκοπός τους να υπονομεύσουν την ελληνική εξωτερική πολιτική” επισημαίνει. “Θέλουν να με κάνουν να φοβηθώ και να σιωπήσω, κάτι που δεν πρόκειται να συμβεί. Αστραπές δεν φοβάμαι”. “Χρησιμοποιούν όλες τις μεθόδους παρανομίας προκειμένου να εμποδίσουν τη χώρα να εφαρμόσει την εξωτερική της πολιτική” τονίζει με νόημα.

Ο πρώην -πλέον- υπουργός Εξωτερικών, σύμφωνα με πρόσωπα που γνωρίζουν, στην υπόθεση με τις βίζες (θέμα που έθεσε ο Πάνος Καμμένος στο Υπουργικό Συμβούλιο κατοχύρωσε τους διαγωνισμούς ακολουθώντας πιστά τις αποφάσεις του Συμβουλίου Επικρατείας, επέλεξε την εταιρεία που εξέδιδε τις βίζες μέσω διεθνούς διαγωνισμού, ενώ για κάθε βήμα του διαγωνισμού ήταν ενήμερη η κυβέρνηση.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον εμφανίζει το πώς θα κυλήσει η έρευνα της δικαιοσύνης και αν θα κληθεί ο Ν. Κοτζιάς να καταθέσει. Αν, δηλαδή, μεταξύ άλλων, ερωτηθεί για τον Π. Καμμένο και όσα ο υπουργός Άμυνας είπε στο Υπουργικό Συμβούλιο περί Σόρος και σκανδάλου με τις βίζες. Και, πρωτίστως, εάν θα ζητήσει στοιχεία και αποδείξεις από τον Ν. Κοτζιά για τις απειλές που δέχθηκε, ακόμα -σύμφωνα τουλάχιστον με τις πληροφορίες-και με γραπτά μηνύματα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα