Στη Μάνδρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με κατοίκους της Μάνδρας κατα την επίσκεψή του στην πλημμυροπαθή περιοχή την Τετάρτη 289 Νοεμβρίου 2017.
(EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ)
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλεί με κατοίκους της Μάνδρας κατα την επίσκεψή του στην πλημμυροπαθή περιοχή την Τετάρτη 289 Νοεμβρίου 2017. (EUROKINISSI/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε σύσκεψη με φορείς στο δημαρχείο της πόλης, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε αυτοψία στις πληγείσες περιοχές - Για "στημένη" επίσκεψη κάνει λόγο ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τρίτη φορά μετά τις φονικές πλημμύρες του περασμένου Νοεμβρίου βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου στην Μάνδρα της Δυτικής Αττικής ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Μητσοτάκης μετέβη εκ νέου τις πληγείσες περιοχές προκειμένου να διαπιστώσει την εξέλιξη των έργων στην περιοχή αλλά και τις συνθήκες της καθημερινότητας των κατοίκων. Κατά την επίσκεψή του ο πρόεδρος της ΝΔ είχε σύσκεψη με φορείς στο δημαρχείο της πόλης, ενώ παράλληλα πραγματοποίησε αυτοψία στις πληγείσες περιοχές.

«Επισκέπτομαι ακόμη μια φορά την πόλη σας, 100 ημέρες μετά τη φονική πλημμύρα, για να δώσω μια συνέχεια σε μια δέσμευση που είχα αναλάβει ότι θα βρισκόμαστε κοντά σας καθ' όλη τη διάρκεια αυτής της δύσκολης προσπάθειας αποκατάστασης της πόλης» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης.

«Δυστυχώς αυτό που βλέπουμε είναι αδιαφορία και ψεύτικες υποσχέσεις. Το έχει αυτή η κυβέρνηση σε όλες τις εκφάνσεις της πολιτικής της, μια κυβέρνηση που είναι υποτίθεται Αριστερή», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε πως «θα κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου» αναφερόμενος στα έργα υποδομής που πρέπει να γίνουν στη Μάνδρα, ώστε «αυτό που συνέβη να μην επαναληφθεί». «Αυτό που ενδιαφέρει τη ΝΔ είναι οι άνθρωποι να ξαναμπούν στα σπίτια τους και οι επιχειρήσεις να λειτουργούν ξανά» πρόσθεσε. Συμπλήρωσε τέλος με αιχμηρό τόνο ότι «δεν μπορώ να αφήσω ασχολίαστο ότι οι αρμόδιοι υπουργοί και περιφερειάρχες δεν έχουν έρθει εδώ».

ΣΥΡΙΖΑ: 'Στημένη' η επίσκεψη

Για «στημένη επίσκεψη» κάνει λόγο το Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μάνδρα Αττικής.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε μια στημένη  επίσκεψη με μοναδική στόχευση την επικοινωνιακή του προβολή, ο κ. Μητσοτάκης θυμήθηκε τη Μάνδρα και τους κατοίκους της πληγείσας περιοχής. Με ψέματα για όσα έχει κάνει η περιφέρεια και η κυβέρνηση, και με απουσία κάθε αυτοκριτικής για τις ευθύνες της δικής του κυβέρνησης στην απουσία υποδομών.

Δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό από τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, πέρα από την μικροκομματική χρήση μιας τραγωδίας ως αντιπερισπασμό για τα αδιέξοδα της ΝΔ.

Ο ίδιος ο πρόεδρος της ΝΔ, εξάλλου, έμαθε πού βρίσκεται η Μάνδρα και η Δυτική Αττική στο χάρτη μετά τις πλημμύρες».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Νέα Δημοκρατία, Φονικές πλημμύρες στην Αττική, θεομηνία στη δυτική Αττική
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Εγκρίθηκαν 803 αιτήσεις αποζημιώσεων πλημμυροπαθών στη Δυτική Αττική

Πόρισμα 'φωτιά' για τις φονικές πλημμύρες στη Μάνδρα

SHARE: