Στην Αίγυπτο την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Στην Αίγυπτο την Τρίτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης Eurokinissi

Στην Αίγυπτο θα βρεθεί ο πρωθυπουργός προκειμένου να λάβει μέρος στην 7η Τριμερή Σύνοδο Αιγύπτου- Ελλάδας - Στην Κύπρο αύριο Δευτέρα ο Ν. Δένδιας - Συναντήσεις με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη και τον ομόλογό του Ν. Χριστοδουλίδη.

Στην Αίγυπτο θα βρεθεί την επόμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός προκειμένου να λάβει μέρος στην 7η Τριμερή Σύνοδο Αιγύπτου- Ελλάδας – Κύπρου.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα αναχωρήσει το πρωί της Τρίτης, 8 Οκτωβρίου, με προορισμό το Κάιρο της Αιγύπτου.

Στο περιθώριο της συνόδου ο κ. Μητσοτάκης θα έχει συναντήσεις με μέλη της ελληνικής κοινότητας του Καΐρου.

Στην Κύπρο αύριο Δευτέρα, ο Ν. Δένδιας

Με σκοπό το συντονισμό ενεργειών Ελλάδας-Κύπρου, υπό την πίεση των συνεχιζόμενων τουρκικών προκλήσεων και ενόψει του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της ΕΕ ΣΕΥ που θα συνέλθει στις 14 Οκτωβρίου, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας επισκέπτεται αύριο Δευτέρα 7 Οκτωβρίου την Κύπρο.

 Ο Ν. Δένδιας θα έχει συνάντηση αρχικά, στις 16:30 με τον Κύπριο ομόλογό του Νίκο Χριστοδουλίδη, ενώ στη συνέχεια στις 18:30 θα γίνει δεκτός στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη.

Κατά τις συναντήσεις του ο Ν. Δένδιας θα ενημερώσει την κυπριακή πλευρά για το περιεχόμενο των πρόσφατων συνομιλιών του με τον υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ, Μάικ Πομπέο, στον οποίο τέθηκε το ζήτημα της τουρκικής προκλητικότητας στην Ανατολική Μεσόγειο και ειδικότερα στην Κύπρο.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα