Στην Αθήνα ο Νίκος Αναστασιάδης, για τις εξελίξεις στο Κυπριακό

Εκδήλωση της Πανελλήνιας Επιτροπής Συγγενών Αδηλώτων και Αιχμαλώτων από την τουρκική εισβολή του 1974 την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ΝίκουΑναστασιάδη και του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. 
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Εκδήλωση της Πανελλήνιας Επιτροπής Συγγενών Αδηλώτων και Αιχμαλώτων από την τουρκική εισβολή του 1974 την Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016, παρουσία του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, ΝίκουΑναστασιάδη και του Πρόεδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλου. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Η συνάντηση Αναστασιάδη -Τσίπρα, σύμφωνα με τον Κύπριο κυβερνητικό εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη, είναι προγραμματισμένη για τις έξι το απόγευμα

Τον Έλληνα πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις διαπραγματεύσεις που έγιναν στην Ελβετία για το Κυπριακό, θα ενημερώσει σήμερα ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης.

Οι δύο άνδρες θα ανταλλάξουν απόψεις ενόψει των διαπραγματεύσεων, που θα γίνουν στην Ελβετία από την Κυριακή μέχρι και τις 22 του μηνός.

Η συνάντηση Αναστασιάδη -Τσίπρα, σύμφωνα με τον Κύπριο κυβερνητικό εκπρόσωπο Νίκο Χριστοδουλίδη, είναι προγραμματισμένη για τις έξι το απόγευμα.

Επίσης, στην Αθήνα ο Νίκος Αναστασιάδης θα συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τους αρχηγούς των ελληνικών κοινοβουλευτικών κομμάτων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυπριακό
SHARE: