Στην "Κοινωνική Συμφωνία" ο Τάκης Δημητρουλόπουλος

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΙΝΣΤΙΝΤΟΥΤΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ.ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ  Ο  ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ.
ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΙΝΣΤΙΝΤΟΥΤΟΥ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ.ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΗΛΕΙΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ. EUROKINISSI

Να προσχωρήσει στην "Κοινωνική Συμφωνία" αποφάσισε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Τάκης Δημητρουλόπουλος

Ο βουλευτής Ηλείας του ΠΑΣΟΚ Τάκης Δημητρουλόπουλος, που είχε τεθεί εκτός ψηφοδελτίων του κόμματος με απόφαση του Γιώργου Παπανδρέου, ανακοίνωσε ότι προσχωρεί στην "Κοινωνική Συμφωνία".

Το ΠΑΣΟΚ, σύμφωνα με τον Τάκη Δημητρουλόπουλο, με οποιαδήποτε ηγεσία παραμένει εγκλωβισμένο στον καταστροφικό μονόδρομο της ύφεσης και το δίλημμα είναι αν θα συνεχίσει έτσι ή με "ποιο τρόπο θα απελευθερώσουμε ξανά όπως το 1981 το πάθος, τη δύναμη και τη θέληση κάθε Ελληνίδας και Ελληνα για πρόοδο και αλλαγή".

Στις 13/2 ο κ.Τάκης Δημητρουλόπουλος είχε τεθεί μαζί με άλλους οκτώ βουλευτές του ΠΑΣΟΚ εκτός ψηφοδελτίων του κόμματος επειδή κατά την ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης ψήφισε "ναι" επί της αρχής, αλλά καταψήφισε το άρθρο 1 για τα εργασιακά.

SHARE:

24Media Network