Στρατούλης: Είναι θεμιτό η κυβέρνηση να χρησιμοποιεί τα όπλα που έχει

ΑΘΗΝΑ- Κοινή συνέντευξη Τύπου της Βαλαβάνη, του Μάρδα και του Δημήτρη Στρατούλη.
(Eurokinissi/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
ΑΘΗΝΑ- Κοινή συνέντευξη Τύπου της Βαλαβάνη, του Μάρδα και του Δημήτρη Στρατούλη. (Eurokinissi/ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων σχολιάζοντας τη συζήτηση, για ένα ενδεχόμενο δημοψήφισμα

Η συζήτηση για ένα ενδεχόμενο δημοψήφισμα εξακολουθεί να αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στο εσωτερικό της κυβέρνησης, αν και από το Μέγαρο Μαξίμου έχουν ξεκαθαρίσει πως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει στο τραπέζι τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικών Ασφαλίσεων τοποθετήθηκε σήμερα για το θέμα στον REAL FM.

"Είναι θεμιτό τα όποια όπλα και εργαλεία η κυβέρνηση να μπορεί να τα χρησιμοποιεί", τόνισε ο Δημήτρης Στρατούλης μιλώντας στον REAL FM, ξεκαθαρίζοντας, όμως στη συνέχεια πως "αν κάποια στιγμή γίνουν σκληρές οι διαπραγματεύσεις η κυβέρνηση μπορεί να σκεφτεί τον ένα ή τον άλλο τρόπο και να ρωτήσει τον ελληνικό λαό, αλλά αυτό δεν είναι προτεραιότητά μας".

Ο αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης συμπλήρωσε πως "οι δανειστές της χώρας και θεσμοί έχουν δημιουργήσει ένα κλίμα πιστωτικής ασφυξίας και μερικές φορές κάποιες δηλώσεις τους θυμίζουν δηλώσεις νεοαποικιακού χαρακτήρα". Μάλιστα πρόσθεσε πως "η κυβέρνηση θέλει να αξιοποιήσει τα γεωπολιτικά πλεονεκτήματα που έχει η χώρα μας και είναι θεμιτό τα όποια όπλα και εργαλεία να μπορεί να τα χρησιμοποιεί".

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η Corriere dela Serra απαντά στον Γιάνη Βαρουφάκη για το δημοψήφισμα

Βαρουφάκης: Εκλογές ή δημοψήφισμα, αν δεν γίνουν δεκτές οι προτάσεις μας

ΥΠΟΙΚ: Διαστρεβλώθηκαν οι δηλώσεις Βαρουφάκη. Να επανορθώσει άμεσα η Corriere della Sera

SHARE:

24Media Network