Σβίγκου: Ο κ. Μητσοτάκης ακούει ντιμπέιτ και φεύγει τρέχοντας

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου
Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου EUROKINISSI

"Ολα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν το έργο του κ. Πολάκη στο υπουργείο Υγείας. Είναι υποκριτική αυτή η συζήτηση" πρόσθεσε.

"Ο κ. Μητσοτάκης ακούει ντιμπέιτ και φεύγει τρέχοντας" δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγγου μιλώντας στον News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή "Παιχνίδια εξουσίας" των Βασίλη Σκουρή και Αγγελικής Σπανού.

Συγκεκριμένα, ανέφερε τα εξής:

"Η ΝΔ κάθε φορά που τα βρίσκει δύσκολα δραπετεύει στη Βενεζουέλα. Αν πίστευαν ότι είναι πολύ μπροστά στις δημοσκοπήσεις θα δέχονταν το ντιμπέιτ Τσίπρα-Μητσοτάκη. Ο κ. Μητσοτάκης ακούει ντιμπέιτ και φεύγει τρέχοντας γιατί δεν έχει τα επιχειρήματα να μιλήσει για το ασφαλιστικό, για τα εργασιακά, για την πραγματική ατζέντα. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει πρόβλημα να απαντά στη Βουλή στην ώρα του πρωθυπουργού. Είμαστε ανοιχτοί σε διάλογο με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Θα έλεγα στην Φ. Γεννηματά να πάρει πρωτοβουλίες για να γίνει και δεύτερο ντιμπέιτ".

Σχετικά με το θέμα Πολάκη, η κα Σβίγγου τόνισε: "Ολα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμούν το έργο του κ. Πολάκη στο υπουργείο Υγείας. Είναι υποκριτική αυτή η συζήτηση. Αν μας ενδιαφέρουν τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία, πρέπει να δώσουμε τη μάχη για τη διεύρυνσή τους. Ο κ. Πολάκης ήθελε να αναδείξει τη νεοφιλελεύθερη στάση της ΝΔ".

SHARE:

24Media Network