"Σύγκρουση" Κουίκ με μουσουλμάνο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ

Συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής 'Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συνεδρίαση της Επιτροπής Εθνικής 'Αμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Έντονο φραστικό επεισόδιο ανάμεσα στον Τέρενς Κουίκ και στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Ζεϊμπέκ Ζουσεϊν στη Βουλή

Η δράστη του τουρκικού προξενείου στη Θράκη προκάλεσε τον έντονο διαπληκτισμό ανάμεσα στο βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ και του ΣΥΡΙΖΑ, Ζεϊμπέκ Ζουσεϊν.

Σύμφωνα με πληροφορίες τοπικού ηλεκτρονικού μέσου της Θράκης, οι δύο βουλευτές συναντήθηκαν στους διαδρόμους της Βουλής και τότε ο κ. Ζεϊμπέκ ζήτησε από τον κ. Κουίκ εξηγήσεις για την ερώτηση που κατέθεσε, αναφορικά με τον πίνακα στον οποίο απεικονίζεται το ρολόι της Ξάνθης με τουρκικές σημαίες.

Το συγκεκριμένο πίνακα τον δώρισε ο πρόεδρος της "Τουρκικής" Ένωσης Ξάνθης στον αντιπρόεδρο της Τουρκικής κυβέρνησης κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στην Θράκη, επίσκεψη στην οποία παρευρισκόταν και ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως θίχτηκε ο ίδιος προσωπικά από την ερώτηση καθώς το μόνο που έγινε ήταν η ""Τουρκική" Ένωση Θράκης" να προσφέρει στον αντιπρόεδρο της τουρκικής κυβέρνησης έναν πίνακα του 1952.

Ο κ. Κουίκ εξήγησε πως δεν θα κάνει πίσω και θα συνεχίσει την προσπάθεια να βάζει εμπόδια στη δράση του τουρκικού προξενείου στην Θράκη.

Η διένεξη δεν περιορίστηκε εκεί, αφού πάλι ο κ. Ζεϊμπέκ απάντησε πως θα προσφύγει στην δικαιοσύνη εάν διαπιστώσει πως προσβάλλεται προσωπικά, για να ακούσει τον κ. Κουίκ να του λέει, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, πως "εμείς τη Θράκη δεν την παραδίδουμε".

Πηγή:  thrakitoday.gr

SHARE:

24Media Network