Συνάντηση Μητσοτάκη και Καραμανλή

Συνάντηση Μητσοτάκη και Καραμανλή

Στον απόηχο του κοψίματος Ντόρας από το επόμενο «υπουργικό συμβούλιο». Συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις και η πορεία της ΝΔ προς το 11ο συνέδριό της

Συνάντηση μιας ώρας είχαν το πρωί ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες από το Μοσχάτο έγινε με πρωτοβουλία του κ. Μητσοτάκη.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές οι δύο άνδρες συζήτησαν για το σύνολο των πολιτικών εξελίξεων αλλά και την πορεία, τους στόχους και το πλαίσιο του 11ου συνεδρίου της ΝΔ που θα διεξαχθεί στις 16 και 17 Δεκεμβρίου. 

Η συνάντηση αυτή γίνεται και στον απόηχο της αναγγελίας του κ. Μητσοτάκη την προηγούμενη Κυριακή (εφ. «Καθημερινή») ότι δεν θα συμπεριλάβει σε επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ τη Ντόρα Μπακογιάννη σε κυβερνητικό ή πολιτειακό αξίωμα. Μάλιστα το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει συζητήσεις στους κόλπους της ΝΔ καθώς ένα εκ των σεναρίων που τροφοδοτείται από τις αναλύσεις για την κίνηση του κ. Μητσοτάκη είναι ότι πρόκειται για μία  κίνηση που απευθύνεται και στα κορυφαία στελέχη της γενιάς της κας Μπακογιάννη για επί της ουσίας «αποστρατεία» και ριζικής ανανέωσης της ΝΔ και σ’ αυτό ορισμένοι θεωρούν ότι συμπεριλαμβάνονται και οι πρώην πρωθυπουργοί και πρώην πρόεδροι της ΝΔ.

SHARE:

24Media Network