Συνάντηση Μητσοτάκη-Τζιτζικώστα

Συνάντηση Μητσοτάκη-Τζιτζικώστα
Συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Αύριο στα νέα γραφεία της ΝΔ στην Πειραιώς. Η πρώτη συνάντηση τους μετά το συνέδριο και ενώ ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έχει διαφωνήσει κατά καιρούς με επιλογές της ηγεσίας

Με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας και αντίπαλο του στον πρώτο γύρο των εσωκομματικών εκλογών για την προεδρία της Νέας Δημοκρατίας, Απόστολο Τζιτζικώστα, θα συναντηθεί αύριο ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρόκειται για την πρώτη συνάντηση τους μετά το συνέδριο και ενώ εν τω μεταξύ ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έχει διαφωνήσει κατά καιρούς με επιλογές της ηγεσίας του κόμματος, αφήνοντας να διαφανεί η δυσαρέσκεια του.

Οι δυο τους όμως επικοινώνησαν τηλεφωνικά για τις ευχές το Δεκαπενταύγουστο και έτσι κανονίστηκε η συνάντηση, η οποία θα πραγματοποιηθεί στα νέα γραφεία όπου έχει από σήμερα εγκατασταθεί η ΝΔ, στην οδό Πειραιώς στο Μοσχάτο.

Στις 26 Ιουλίου ο κ.Τζιτζικώστας έδωσε το παρών στην εκδήλωση της Βουλής για το Σύνταγμα ως εκπρόσωπος της τοπικής αυτοδιοίκησης. Σε πηγαδάκι δημοσιογράφων που στήθηκε μετά ο κ. Τζιτζικώστας συμφώνησε ότι οι προτάσεις Τσίπρα κινούνται στη σωστή κατεύθυνση. «Αν δεν συναινέσει η ΝΔ θα είναι λάθος» είπε χαρακτηριστικά αλλά εξέφρασε και την άποψη ότι θα πρέπει να μπει στο τραπέζι και η αναθεώρηση του άρθρου 16 για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Σε συνέντευξη του το Μάιο, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας είχε μάλιστα δηλώσει πως εάν είχε εκλεγεί εκείνος αρχηγός, δε θα είχε κάνει αντιπρόεδρο του κόμματος τον Άδωνι Γεωργιάδη και είχε διαφωνήσει με την αντιπολιτευτική τακτική της ΝΔ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα