Συνάντηση της Έφης Αχτσιόγλου με τον Jeremy Corbyn στο Λονδίνο

Συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των θεσμών για την τρίτη αξιολόγηση. Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI//Γιάννης Παναγόπουλος)
Συνάντηση του οικονομικού επιτελείου με τους εκπροσώπους των θεσμών για την τρίτη αξιολόγηση. Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017 (EUROKINISSI//Γιάννης Παναγόπουλος) EUROKINISSI

Την αλληλεγγύη του στο έργο της ελληνικής κυβέρνησης, εξέφρασε ο επικεφαλής των Εργατικών στη συνάντηση με την υπουργό Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης

Με τον επικεφαλής του κόμματος των Εργατικών, Jeremy Corbyn και τον «σκιώδη» Υπουργό Οικονομικών του κόμματος, John McDonnell, συναντήθηκε την Τρίτη στο Λονδίνο η Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Έφη Αχτσιόγλου.

Στη διάρκεια της συνάντησης η κ. Αχτσιόγλου ενημέρωσε την ηγεσία του κόμματος των Εργατικών για την πορεία της ελληνικής οικονομίας, τις διαπραγματεύσεις με τους ευρωπαϊκούς Θεσμούς και το ΔΝΤ και την υλοποίηση του ’’παράλληλου προγράμματος’’ της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Corbyn εξέφρασε την αλληλεγγύη του στο έργο της Ελληνικής Κυβέρνησης, τη διάθεσή του για περαιτέρω συνεργασία και στήριξη των ελληνικών θέσεων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η Υπουργός Εργασίας μίλησε το απόγευμα της Τρίτης σε εκδήλωση που διοργάνωσε το «Greece Solidarity Campaign» στη Βουλή των Κοινοτήτων, με τη συμμετοχή βουλευτών των κομμάτων των Εργατικών, του Scottish National Party, του Plaid Cymru–Party  of Wales και των Πρασίνων αλλά και μελών συνδικαλιστικών οργανώσεων.

SHARE:

24Media Network