Συνάντηση του Γιάννη Μώραλη με την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Βασιλική Θάνου

Συνάντηση της υπηρεσιακής πρωθυπουργού Βασιλικής Θάνου με τους επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και εκπροσώπους οργανισμών και φορέων της Αυτοδιοίκησης το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015, στο Μέγαρο Μαξίμου. Η Βασιλική Θάνου εξέφρασε τις ευχαριστίες της κυβέρνησης για τη συμβολή τους στη διαχείριση του προσφυγικού.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνάντηση της υπηρεσιακής πρωθυπουργού Βασιλικής Θάνου με τους επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας, αλλά και εκπροσώπους οργανισμών και φορέων της Αυτοδιοίκησης το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2015, στο Μέγαρο Μαξίμου. Η Βασιλική Θάνου εξέφρασε τις ευχαριστίες της κυβέρνησης για τη συμβολή τους στη διαχείριση του προσφυγικού. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Η μετεγκατάσταση των δικαστηρίων Πειραιά στο επίκεντρο συνομιλίας του Γ. Μώραλη με την υπηρεσιακή πρωθυπουργό Β. Θάνου

Τη διαβεβαίωση ότι όταν επιστρέψει στα καθήκοντά της μετά τις εκλογές, θα προωθήσει από την πλευρά της τη μετεγκατάσταση των δικαστηρίων Πειραιά στο κτίριο της Ραλλείου, έδωσε η υπηρεσιακή πρωθυπουργός Βασιλική Θάνου - Χριστοφίλου στο δήμαρχο Πειραιά Γιάννη Μώραλη.

Σημειώνεται ότι η δημοτική αρχή Πειραιά έχει ήδη δρομολογήσει ενέργειες για την οριστικοποίηση του χρονοδιαγράμματος ως προς την υλοποίηση του έργου.

Η υπηρεσιακή πρωθυπουργός υποδέχθηκε σήμερα το πρωί στο Μέγαρο Μαξίμου τους επικεφαλής των Σωμάτων Ασφαλείας και εκπροσώπους Διεθνών Οργανισμών και Φορέων της Αυτοδιοίκησης προκειμένου να τους εκφράσει τις ευχαριστίες της για τη συνεργασία και τη συμβολή τους στη διαχείριση του προσφυγικού και μεταναστευτικού ζητήματος.

Ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα αύριο στις 11:30 π.μ. στο 94ο εκλογικό τμήμα του 10ου Γυμνασίου Πειραιά στην Ελ. Βενιζέλου 39.

SHARE:

24Media Network