Συνάντηση Τσίπρα με τον δήμαρχο Αγαθονησίου και άλλους φορείς

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Αγαθονήσι, Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019.  (EUROKINISSI/ Γ.Τ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ ANDREA BONETTI)
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Αγαθονήσι, Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019. (EUROKINISSI/ Γ.Τ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ ANDREA BONETTI) EUROKINISSI

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Αγαθονήσι ο Αλέξης Τσίπρας είχε συνάντηση με το δήμαρχο του νησιού καθώς και με άλλους φορείς.

Συζήτηση με τον δήμαρχο Αγαθονησίου, εκπαιδευτικούς και φορείς του νησιού είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος βρίσκεται στο ακριτικό νησί, για τον εορτασμό της εθνικής επετείου του 25ης Μαρτίου.

Ο κ. Τσίπρας ο οποίος είναι ο πρώτος πρωθυπουργός που επισκέπτεται το Αγαθονήσι, μετά την ομιλία του, στον χώρο του δημαρχιακού μεγάρου, συνοδευόμενος από τους συνεργάτες του, μετέβη σε εστιατόριο του νησιού, όπου και έγινε ανοιχτή συζήτηση με τους εκπροσώπους του Αγαθονησίου, που εξέθεσαν στον πρωθυπουργό ζητήματα που τους απασχολούν.

ADVERTISING

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας επισκέφθηκε το στρατιωτικό φυλάκιο Αγαθονησίου, όπου ξεναγήθηκε από τους αξιωματικούς και επιθεώρησε τα εποπτικά μέσα επιτήρησης των θαλασσίων συνόρων.

Στον πρωθυπουργό προσφέρθηκε αναμνηστικό δώρο από τους αξιωματικούς και τους εφέδρους που υπηρετούν στο φυλάκιο.

Πηγή: 

ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Αλέξης Τσίπρας, 25η Μαρτίου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τούρκοι παρενόχλησαν το ελικόπτερο του Τσίπρα και αναχαιτίστηκαν

Κουμουτσάκος: Επιτέλους, η κυβέρνηση να προβληματιστεί σοβαρά για την τουρκική προκλητικότητα

Διαψεύδουν οι Τούρκοι τα της παρενόχλησης του ελικοπτέρου του Τσίπρα

SHARE:

24Media Network