Συναντήθηκαν Τσίπρας-Κόντε

Επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Παλέρμο, όπου συμμετείχε στις εργασίες της Διάσκεψης για τη Λιβύη, την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018.
(EUROKINISSI/ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI)
Επίσκεψη του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, στο Παλέρμο, όπου συμμετείχε στις εργασίες της Διάσκεψης για τη Λιβύη, την Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2018. (EUROKINISSI/ΓΡ. ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/ANDREA BONETTI) EUROKINISSI

Τροποποιήθηκε το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, κατά την επίσκεψή του στο Παλέρμο, όπου μετέβη απόψε ώστε να συμμετάσχει στις εργασίες της Διάσκεψης για τη Λιβύη.

Ο Αλέξης Τσίπρας θα είχε απόψε διμερή συνάντηση με τον Ιταλό ομόλογό του Τζουζέπε Κόντε, αντί για αύριο το πρωί όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο.

Αναλυτικότερα, στο περιθώριο της Διάσκεψης για τη Λιβύη πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Ιταλό Πρωθυπουργό Τζιουζέπε Κόντε, με την συζήτηση να εστιάζει στις εξελίξεις στην Ευρωζώνη, στις εν εξελίξει συζητήσεις για το επόμενο πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο της ΕΕ περιόδου 2021-2017, στα ενεργειακά, στη διαχείριση των προσφυγικών-μεταναστευτικών ροών και σε άλλα θέματα κοινού ενδιαφέροντος. 

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα του πρωθυπουργού έχει ως εξής:

ADVERTISING

Δευτέρα, 12 Νοεμβρίου

20:00 Δείπνο παρατιθέμενο από τον πρωθυπουργό της Ιταλίας, κ. Τζουζέπε Κόντε (Giuseppe Conte), στους επικεφαλής των αντιπροσωπειών

22:00 Διμερής συνάντηση με τον πρωθυπουργό Ιταλίας, Τζουζέπε Κόντε

Τρίτη, 13 Νοεμβρίου

11:00 Έναρξη εργασιών της Διάσκεψης

Το πρόγραμμα είναι σε ώρα Ιταλίας (-1)

SHARE:

24Media Network