Συνεργασία ΠΑΣΟΚ - ΔΗΜΑΡ και Ποταμιού στον χώρο του Κέντρου προτείνει ο Μανιάτης

Ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, εισηγητής στην εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ με θέμα: "Προοδευτικές Πολιτικές στον Τομέα της Ενέργειας - μια ευκαιρία για την Σοσιαλδημοκρατία", Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ)
Ο Υπουργός ΠΕΚΑ Γιάννης Μανιάτης, εισηγητής στην εκδήλωση του ΙΣΤΑΜΕ με θέμα: "Προοδευτικές Πολιτικές στον Τομέα της Ενέργειας - μια ευκαιρία για την Σοσιαλδημοκρατία", Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) EUROKINISSI

Τι δήλωσε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιάννης Μανιάτης για τη συνεργασία κομμάτων της κεντροαριστεράς. Ενδιαφέρουσα βρίσκει την πρόταση Γεννηματά ο Σπύρος Λυκούδης από το Ποτάμι

Τη δημιουργία ενιαίου πολιτικού χώρου της Δημοκρατικής Συμπαράταξης με το ΠΟΤΑΜΙ πρότεινε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ιωάννης Μανιάτης.

Μιλώντας στον ΣΚΑΙ είπε ότι κάθε κόμμα που θα συμμετάσχει θα μπορεί να κρατήσει την οργανωτική του αυτοτέλεια, αλλά ξεκαθάρισε ότι ο χώρος αυτός που θα εκφράζει τη σοσιαλδημοκρατία θα είναι ενιαίος με έναν επικεφαλής. Η ηγεσία θα εκλεγεί από τον λαό μετά τον Ιούνιο, τόνισε ο κ. Μανιάτης και αφού θα έχει προηγηθεί συνέδριο που θα αποφασίσει για όνομα, σύμβολο και άλλα θέματα προγραμματικού λόγου. Πάντως, απέκλεισε οποιαδήποτε συνεργασία με ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ.Σπ Λυκούδης από το ΠΟΤΑΜΙ μιλώντας στον ίδιο σταθμό είπε ότι είναι ενδιαφέρουσα η πρόταση Γεννηματά, ενώ χαιρέτισε τη δήλωση Θεοδωράκη για συμμαχίες με προγραμματικές συμφωνίες και όχι με χειραψίες. Τόνισε ότι δεν αμφισβητείται ο Στ. Θεοδώρακης, αλλά σημείωσε ότι τα προβλήματα του κόμματος αφορούν την πολιτική του ταυτότητα και την πολιτική του στρατηγική.

Υπογράμμισε, ακόμα, ότι δεν πιστεύει σε μηχανιστικές συνενώσεις κομμάτων αλλά σε ένα νέο μεγάλο ξεκίνημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κάλεσμα Φ. Γεννηματά για συγκρότηση μεγάλης παράταξης με αρχηγό από τη βάση

SHARE:

24Media Network