ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να κυλιστεί στον βούρκο του “Μακελειού”

ΣΥΡΙΖΑ: Δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να κυλιστεί στον βούρκο του “Μακελειού”
Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi

Ανακοίνωση με την οποία ο ΣΥΡΙΖΑ σχολιάζει το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, κάνει λόγο για ανάγκη καταδίκης από σύσσωμο τον δημοκρατικό κόσμο και τις πολιτικές δυνάμεις. Δήλωση έκανε και η περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου.

«Το “Μακελειό” είναι σύμπτωμα του εκχυδαϊσμού της δημοσιογραφίας και της πολιτικής αντιπαράθεσης» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του και σημειώνει ότι «θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να μην συνεχιστεί αυτό το αίσχος».

«Όμως», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «η τιμωρία από τη δικαιοσύνη δεν αρκεί. Απαιτείται η καταδίκη από σύσσωμο τον δημοκρατικό κόσμο και τις πολιτικές δυνάμεις». «Δεν θα επιτρέψουμε στην Ελλάδα να κυλιστεί στο βούρκο του “Μακελειού”», καταλήγει η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Δούρου: Η μόνη θέση που τους ταιριάζει είναι το πολιτικό και κοινωνικό περιθώριο

Σχετικά με σημερινό πρωτοσέλιδο εφημερίδας “Μακελειό”, η Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου δήλωσε:

«Οι επαγγελματίες της χυδαιότητας, οι καθ’ έξιν υβριστές του δημοκρατικού πολιτεύματος διεκδικούν με προκλητικά και χυδαία πρωτοσέλιδα, θέση στον δημόσιο διάλογο. Η μόνη θέση που τους ταιριάζει είναι εκείνη την οποία άλλωστε εκφράζουν πιστά. Το πολιτικό και κοινωνικό περιθώριο. Ο εξοστρακισμός τους από τον δημόσιο βίο είναι υπόθεση που μας αφορά όλες και όλους. Γιατί αφορά τη Δημοκρατία».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα