ΣΥΡΙΖΑ: Αποτρόπαιο και τραγικό γεγονός η έκρηξη στο μετρό της Ρωσίας

ΣΥΡΙΖΑ: Αποτρόπαιο και τραγικό γεγονός η έκρηξη στο μετρό της Ρωσίας

Η Κουμουνδούρου εκφράζει τη συμπαράστασή της στον ρωσικό λαό και τις οικογένειες των θυμάτων. Τι αναφέρει το ΚΚΕ

Τη συμπαράσταση του στον ρωσικό λαό και τις οικογένειες των θυμάτων εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωση που εξέδωσε στη σκιά της πολύνεκρης έκρηξης στο μετρό.

Η Κουμουνδούρου χαρακτηρίζει τη φονική έκρηξη, που κόστισε τη ζωή 10 ανθρώπων και τραυμάτισε 50, «αποτρόπαιο και τραγικό γεγονός».

«Η σημερινή πολύνεκρη φονική έκρηξη στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης είναι ένα αποτρόπαιο και τραγικό γεγονός» σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και καταλήγει: «Εκφράζουμε τη συμπαράστασή μας στον ρωσικό λαό και τις οικογένειες των θυμάτων, καθώς και τις ευχές μας για ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες».

Καταδίκη της επίθεσης από ΚΚΕ

Το ΚΚΕ με ανακοίνωσή του καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο «την εγκληματική ενέργεια στο μετρό της πόλης του Λένινγκραντ (Αγία Πετρούπολη), που οδήγησε στο θάνατο και σε σοβαρούς τραυματισμούς δεκάδες ανθρώπους» υπογραμμίζοντας ότι «οι ενέργειες αυτές δεν είναι άσχετες από τις αντιθέσεις και τους ανταγωνισμούς που εκδηλώνονται κι αξιοποιούνται από διάφορες δυνάμεις, με θύματα τους εργαζόμενους».

Το ΚΚΕ εκφράζει τη συμπαράστασή του στην εργατική τάξη και στο λαό της Ρωσίας, «που ήδη έχει πληρώσει ανάλογο βαρύ «φόρο αίματος» και ο οποίος για μια ακόμη φορά, έρχεται αντιμέτωπος με μια από τις συνέπειες που προξένησε η καπιταλιστική παλινόρθωση» καταλήγει η ανακοίνωση του κόμματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Έκρηξη στη Ρωσία: Αυτός είναι ο πιθανός δράστης της επίθεσης

Καλά στην υγεία τους οι Έλληνες μαθητές που βρίσκονταν στην Αγία Πετρούπολη

Τρομοκρατικό χτύπημα στο μετρό της Αγίας Πετρούπολης

SHARE: