ΣΥΡΙΖΑ: Αυτό που ενώνει τη ΝΔ είναι η ακαταμάχητη αδυναμία σε οφσόρ

Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κουμουνδούρου
Τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Κουμουνδούρου EUROKINISSI

Ανακοίνωση με την οποία επιτίθεται στην Νέα Δημοκρατία

Ανακοίνωση εξέδωσε το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή δημοσίευμα της εφημερίδας Ντοκουμέντο, στο οποία γίνεται λόγος για αδήλωτη οφσόρ του αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη.

"Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να ζητήσουμε  από τον λαλίστατο κ. Γεωργιάδη να δώσει πειστικές εξηγήσεις για την αδήλωτη εξωχώρια. [...] έχουμε χάσει το μέτρημα από τις αδήλωτες οφσόρ της ηγεσίας της Ν.Δ.", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας “Documento”, ο Α. Γεωργιάδης φέρεται να ήταν ιδιοκτήτης επί 10 χρόνια εξωχώριας εταιρίας, παραβιάζοντας τη σχετική νομοθεσία που το απαγορεύει σε πολιτικά πρόσωπα, ενώ ταυτόχρονα «ξεχνούσε» να δηλώνει την εταιρεία, ως όφειλε, στο πόθεν έσχες του.

Υπό κανονικές συνθήκες θα έπρεπε να ζητήσουμε  από τον λαλίστατο κ. Γεωργιάδη να δώσει πειστικές εξηγήσεις για την αδήλωτη εξωχώρια.

Όταν όμως έχουμε χάσει το μέτρημα από τις αδήλωτες οφσόρ της ηγεσίας της Ν.Δ. και έχει περάσει μια βδομάδα εκκωφαντικής σιωπής του αρχηγού της για τον χρηματοδότη της οφσόρ της συζύγου του, τι να περιμένουμε από τον αντιπρόεδρο...

Τουλάχιστον βρήκαμε αυτό που ενώνει την ηγεσία της ΝΔ: Όχι δεν είναι οι κοινές ιδέες, αλλά οι κοινές συνήθειες στη φοροαποφυγή. Η ακαταμάχητη αδυναμία τους σε αδήλωτες οφσόρ".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α.
SHARE:

24Media Network